04:00 LibertasTV info - Panorama

06:00 LibertasTV info - Panorama

07:45 Yoga & Pilates za svaki dan - Kombinacijom vježbi joge i pilatesa uz pravilan način disanja, energizirat ćete tijelo, reducirati stres, te povratiti snagu i vitalnost. Vježbajući Pilates i Yogu moguće je ublažiti određene tegobe kao sto su depresija, glavobolja, PMS, problemi s kralježnicom i probavom.

08:00 Dobro jutro, Grade! - Panorama & Jutarnji radijski program uz obavijesti i servisne informacije

10:00 Dobro jutro, Grade! - Panorama & Jutarnji radijski program uz obavijesti i servisne informacije

12:00 Dobar dan, Grade! - Panorama & Jutarnji radijski program uz obavijesti i servisne informacije

13:00 LibertasTV info - Panorama

14:00 LibertasTV info - Panorama

16:00 LibertasTV info - Panorama

16:30 NA DNEVNOJ BAZI - Dnevno - politička događanja, aktualnosti, prosvjedi, ali i sportska dostignuća i uspjesi. O svemu tome pričat će se na dnevnoj bazi o temi koja je obilježila dan. U studiju informativnog programa LTV - a ugostit ćemo one koji su javnosti dužni dati odgovore na sva važna pitanja.

17:10 Glazbene minute - Glazbeni video spotovi domacih i inozemnih glazbenika

17:30 VIJESTI - Dnevni informativni program, Tema dana, vremenska prognoza

18:00 SVJEDOČANSTVA (R) - "Svjedočanstva"- emisija u kojoj se prikazuju svjedočanstva ljudi o vjeri, životu, obitelji, o ljubavi prema domovini i moralnim načelima. Emisija koja govori o svemu onome što ohrabruje i što će ohrabriti Vašu svakodnevicu i odluke u različitim životnim situacijama.

18:30 Galerija - Galerija je Vaš osobni prozor u kulturni život Grada. Upoznajte se bolje s Vašim omiljenim umjetnicima i rezervirajte svoje mjesto u prvom redu predstava, koncerata i otvaranja izložbi.

19:00 FILMSKI KUTAK - emisija o snimanju filma

19:15 Glazbene minute - Glazbeni video spotovi domacih i inozemnih glazbenika

20:00 OKUSI ZAVIČAJA - Mozaična emisija posvećena životu na krajnjem jugu. Urednica i voditeljica: Ivana Matrljan Škrabo

20:30 ISELJENA HRVATSKA: Olga Stoss - Donosimo razgovor s hrvatskim iseljenicima u Bad Homburgu, doznajemo koji su im razlozi dolaska kao i ostanka u Njemačkoj, te na koji način su povezani s Dubrovnikom

21:00 Show Program - Lifestyle news

21:30 Vijesti za gluhe i nagluhe osobe - Informativna emisija za osobe oštećenog sluha

22:00 NOVA EMISIJA: Ritam – Dobar dan! (R) - urednik: Maro Mitrović

22:10 Glazbene minute - Glazbeni video spotovi domacih i inozemnih glazbenika

22:30 NA DNEVNOJ BAZI (R) - Dnevno - politička događanja, aktualnosti, prosvjedi, ali i sportska dostignuća i uspjesi. O svemu tome pričat će se na dnevnoj bazi o temi koja je obilježila dan. U studiju informativnog programa LTV - a ugostit ćemo one koji su javnosti dužni dati odgovore na sva važna pitanja.

23:00 VIJESTI (R) - Dnevni informativni program, Tema dana, vremenska prognoza

23:55 LibertasTV info - Panorama