12:00 LibertasTV info - Panorama

14:00 LibertasTV info - Panorama

15:30 ODABERI ZDRAVLJE (R) - emisija o zdravlju

16:30 KONOVIZIJA: Predstavljanje kandidata - zabavni program

17:00 SPJEGAJ MI: Kolende Mata Zamagne (R) - Emisija na dubrovačkom govoru i o dubrovačkom govoru. Kroz razne teme i goste se raspravlja o dubrovačkom govoru nekada i sada, dubrovačkim pjesnicima ali i raznim zanimljivostima vezanima uz dubrovačko područje.

17:30 SUBOTOM POPODE, gost: Tonći Carević - Emisija iz studija, uz voditeljicu i gosta o aktualnim temama za građane Dubrovnika.

18:00 INBOX (R) - Provjerite što je to aktualno na društvenim mrežama

18:20 Glazbene minute - Glazbeni video spotovi domaćih i inozemnih glazbenika

18:30 LIBERTASIĆI: SPORTSKA ŠKOLICA (R) - Emisija za djecu

19:00 KOLOKVIJ - emisija studenata Sveučilišta u Dubrovniku koja se bavi aktualnostima

19:30 FILMSKI KUTAK - emisija o snimanju filma

19:45 7 DIVA ZA SVETOG DUJU - snimka koncerta

21:00 10 (NE)OBIČNIH MINUTA (R) - 10 (NE)OBIČNIH MINUTA s Marom Mitrovićem

21:15 Glazbene minute - Glazbeni video spotovi domaćih i inozemnih glazbenika

21:30 Show Program (R) - Lifestyle news

22:00 Filmski vikend na LTV-u: GOZBA LJUBAVI (12) - Gozba ljubavi (101min) Bradley nema sreće u ljubavi jer je uvijek traži na pogrešnom mjestu, nada se da će njegov najnoviji pokušaj sa zanimljivom Dianom završiti bolje nego njegov propali brak. Bivša žena, Kathryn, ostavila ga je radi druge djevojke, što je uništilo Bradleyevo ionako slabo samopouzdanje. Bradleyev prijatelj Harry živi sretno sa svojom ženom Esther i za razliku od Bradleya, njih dvoje se bore sa gubitkom potpuno druge vrste ljubavi. U isto vrijeme, Oscar i Chloe su zauzeti prvim koracima u njihovoj vatrenoj vezi. Iako nemaju novca, i male šanse za uspjeh, njih dvoje ne želi odustati od zajedničkog života.

23:45 ICT Business (R) - Jedina domaća emisija koja govori o novim trendovima u tehnologiji, primjeni tehnologije, domaćim ICT tvrtkama, inovacijama.