Mislav Čagalj je novi predsjednik Mladeži HDZ-a Dubrovnik
pretežno oblačno, vjetrovito
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
19.5°C
Vrijeme za 16.04.2024.
16.04.2024. Danas
Max. 22°C Min. 16°C
Vrijeme za 17.04.2024.
17.04.2024. Sri
Max. 17°C Min. 15°C
Vrijeme za 18.04.2024.
18.04.2024. Cet
Max. 17°C Min. 12°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,972500
GBP
GBP
0,854050
USD
USD
1,065600
 Mislav Čagalj je novi predsjednik Mladeži HDZ-a Dubrovnik
03.11.2018 | Politika
JEDNOGLASNO IZABRAN

Mislav Čagalj je novi predsjednik Mladeži HDZ-a Dubrovnik

Autor: Libero Portal
Foto: MHDZ
Dvadesetogodišnji Mislav Čagalj redoviti je student prve godine Pomorskog fakulteta u Dubrovniku, aktivan je član MHDZ-a

Nakon što je protekla dva mandata Pero Milković vodio Mladež HDZ-a Dubrovnik, na Izbornoj skupštini održanoj u petak, 02. studenog 2018., u prostorijama hotela Park za novog predsjednika Mladeži jednoglasno je izabran Mislav Čagalj.

Dvadesetogodišnji Mislav Čagalj redoviti je student prve godine Pomorskog fakulteta u Dubrovniku, smjer Nautika. Rođen i živi u Dubrovniku te je aktivni član MHDZ-a. Planovi su nam nastaviti rad dosadašnjeg predsjednika Pera Milkovića.

Mladež je nositelj društva i napretka te se možemo pohvaliti velikim brojem mladeži u našem Gradu gledajući ostale stranke. Cilj nam je nastaviti raditi s mladeži kako bi bila prepoznatljiva i kako bi sudjelovala u svim stranačkim zbivanjima. Radit ćemo za dobrobit HDZ-a, ali i za dobrobit nas mladih – izjavio je Mislav Čagalj, novi predsjednik GO MHDZ-a Dubrovnik.

Ovaj saziv je u 4 godine proveo puno aktivnosti na promicanju stranke, mladeži i boljitka u našoj sredini. Sudjelovali smo na mnogim javnim tribinama, zatvorenim radionicama i mnogim humanitarnim akcijama zajedno s članicama Katarine Zrinski.Mislim da smo bili jedna od aktivnijih stranačkih mladeži u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te se nadam da ćemo tako i nastaviti – rekao je Pero Milković, dojučerašnji predsjednik.

Osim predsjednika Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Dubrovnik, izabrani su i članovi Gradskog odbora Karmen Žuvela, Romano Radonić, Rea Goić Kravarović, Mateo Antunica, Nikša Rajevac, Pero Beatović, Paulo Miloglav, Guliano Knego, Paulo Milić, Mateo Kraljević, Tea Lenz i Josipa Matuško te članovi Nadzornog odbora Antun Bošković, Luka Čavar, Josip Tomičić, Hrvoje Njavro i Mateo Zrno.

Izbornoj skupštini nazočili su predsjednik GO HDZ-a Dubrovnik Mato Franković te članovi Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji