Daju se u zakup poslovni prostori u sklopu nove općinske zgrade u Cavtatu
slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
11.0°C
Vrijeme za 17.04.2024.
17.04.2024. Danas
Max. 12°C Min. 12°C
Vrijeme za 18.04.2024.
18.04.2024. Cet
Max. 16°C Min. 10°C
Vrijeme za 19.04.2024.
19.04.2024. Pet
Max. 17°C Min. 11°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,969300
GBP
GBP
0,854000
USD
USD
1,063800
 Daju se u zakup poslovni prostori u sklopu nove općinske zgrade u Cavtatu
22.11.2018 | Vijesti
JAVNI POZIV

Daju se u zakup poslovni prostori u sklopu nove općinske zgrade u Cavtatu

Autor: Libero Portal
Foto: Općina Konavle
Poslovni prostori daju se u zakup na deset godina, a rok za prijevu je 3. prosinca do 15 sati

ČISTOĆA I ZELENILO KONAVLE d.o.o. objavljuje poziv za iskazivanje interesa za zakup poslovnih prostora

Predmet davanja u zakup su poslovni prostori u sklopu nove općinske zgrade u Cavtatu redom nabrojani:

  1. Prizemni poslovni prostror na građ. čes. 425/1 K.O. Cavtat (površine 165 m2), od čega 100 m2 je zatvoreni dio, a 65 m2 poluzatvoreni s namjenom za maloprodaju.
  2. Prizemni poslovni prostror na građ. čes. 425/1 K.O. Cavtat (površine 30,76 m2), kompletno zatvoreni prostor s namjenom za mesnicu.
  3. Prizemni poslovni prostror na građ. čes. 425/1 K.O. Cavtat (površine 23,01m2), kompletno zatvoreni prostor s namjenom za uslužnu djelatnost.
  4. Katni poslovni prostror na građ. čes. 425/1 K.O. Cavtat (površine 21,45 m2), kompletno zatvoreni prostor s namjenom za uslužnu djelatnost.

Naznačeni poslovni prostori se davaju u zakup na određeno vrijeme od deset (10) godina. Detaljni opis navedenih prostora tlocrti, kao i uvjeti korištenja istih nalaze se u prostorijama Čistoće i Zelenilo Konavle d.o.o. gdje se može dobiti i sam uvid u dokumentaciju uz prethodno najavljen dolazak. Rok za prikupljanje prijave je do 3.prosinca 2018 godine do 15:00 h. Prijavitelji mogu biti fizičke i pravne osobe koje ispunjavaju Zakonom propisane uvjete za obavljanje djelatnosti koje će obavljati u poslovnom prostoru. Budućeg zakupnika će odabrati komisija temeljem pristiglih prijava. Visina predložene zakupnine će predstavljati isključivi kriterij prilikom odabira.

Naznačeni poslovni prostori se davaju u zakup na određeno vrijeme od deset (10) godina.

Detaljni opis navedenih prostora, tlocrti, kao i uvjeti korištenja istih nalaze se u prostorijama Čistoće i Zelenilo Konavle d.o.o. gdje se može dobiti i sam uvid u dokumentaciju uz predhodno najavljen dolazak.

U navedenim poslovnim prostorima neće biti moguće obavljanje djelatnosti za koje ponuditelj nije Zakonom registriran, kao i druge djelatnosti koje na bilo koji način dovele u pitanje moralni autoritet općine Konavle te Čistoće i Zelenilo Konavle d.o.o., ili im nanijele štetu s te osnove.

Rok za prikupljanje prijave je do 3. prosinca 2018. godine do 15:00 h.

Prikupljanje prijava za iskazivanje interesa za zakup navedenih poslovnih prostora vršit će se ispunjavanjem obrazca koji će se moći podignuti u samoj općini Konavle ili u upravi Čistoće i Zelenilo Konavle d.o.o. Za sve prostore je moguće organizirati posjet. Oni prijavitelji koji budu izabrani od strane povjerenstva kao potencijalni zakupnici trebati će naknadno dostaviti svu potrebnu dokumentaciju kojom potvrđuju podatke ispunjene u obrascu.

Prijavitelji mogu biti fizičke i pravne osobe koje ispunjavaju Zakonom propisane uvjete za obavljanje djelatnosti koje će obavljati u poslovnom prostoru. Budućeg zakupnika će odabrati komisija temeljem pristiglih prijava.Visina predložene zakupnine će predstavljati isključivi kriterij prilikom odabira.

Neće se razmatrati nepravodobne i nepotpune prijave, kao ni prijave fizičkih i pravnih osoba koje nisu podmirile sve svoje dospjele novčane obaveze prema općini Konavle i njezinim trgovačkim društvima koje su u njezinom vlasništvu ili drugim poslovnim prostorima koji su u vlasništvu Grada Dubrovnika, općine Župa Dubrovačka ili Republike Hrvatske.

Svi prijavitelji će biti obavješteni elektronskom poštom o zaprimljenoj prijavi. Komisija će do 07.prosinca 2018 godine obavjestiti sve prijavitelje jesu li izabrani među potencijalne zakupnike.

Komisija, koja ujedno predstavlja općinu Konavle i Čistoću i Zelenilo Konavle d.o.o. nije vezano niti jednom od zaprimljenih prijava te ima isključivo pravo donijeti odluku o prijavu koju smatra najpovoljniju, odnosno ne prihvatiti ni jednu ponudu od zaprimljenih prijava bez posebnog obrazloženja i postojanja bilo kakve odgovornosti spram prijavitelja ili trećih osoba.

Visina zakupnine obračunava se mjesečno sukladno Ugovoru a plaćanje zakupnine se vrši u do desetog u mjesecu za svaki tekući mjesec. Za svaku zakašnjelu uplatu obračunava se i plaća zakonska zatezna kamata.

Troškove tekućeg održavanja zakupljenog poslovnog prostora snosi potencijalni zakupitelj. Ulaganja potencijalnog zakupitelja u poslovni prostor vrše se isključivo uz prethodni, obrazloženi, pisani zahtjev potencijalnog zakupitelja, a u skladu s izdanim odobrenjem zakupodavca.

Zakupninom nisu obuhvaćeni troškovi komunalne naknade, odvoza smeća, plaćanja električne energije, vode i slično, već te troškove zasebno plaća zakupnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji