Grozan je osjećaj kad ti je u srcu Europe ugrožena osobna sloboda!
povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
16.9°C
Vrijeme za 18.04.2024.
18.04.2024. Danas
Max. 16°C Min. 12°C
Vrijeme za 19.04.2024.
19.04.2024. Pet
Max. 17°C Min. 11°C
Vrijeme za 20.04.2024.
20.04.2024. Sub
Max. 16°C Min. 9°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,969300
GBP
GBP
0,854000
USD
USD
1,063800
 Grozan je osjećaj kad ti je u srcu Europe ugrožena osobna sloboda!
12.12.2018 | Politika
ŠUICA IZ STRASBOURGA ZA LIBERTAS TV

Grozan je osjećaj kad ti je u srcu Europe ugrožena osobna sloboda!

Autor: D. Brzica, N. Grljević
Foto: Facebook
U krvavom napadu na adventskom sajmu u Strasbourgu su poginule tri osobe dok ih je najmanje 13 ranjeno

Zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica našla se u Strasbourgu u vrijeme terorističkog napada koji se dogodio sinoć. 

Šuica se sinoć putem Facebooka javila porukom da je ona skupa sa svojim kolegama na sigurnom te da je u mislima i molitvama sa žrtvama i njihovim tužnim obiteljima.

Libertas televizija uspjela je stupiti u kontakt sa Šuicom koja nam je kazala:

"Ono što je najparadoksalnije je što smo jučer cijelo popodne proveli raspravljajući na plenarnoj sjednici o zaključcima odbora protiv terorizma koji je i osnovan u Europskom parlamentu baš zbog napada u Parizu i Bruxellesu, a iste večeri se dogodio ovaj nemili događaj.

U svakom slučaju žao nam je normalno žrtvi i ne možemo tu ništa pomoći, napadač još nije pronađen, osjećaj je baš bio neugodan i bili smo zatočeni u Parlamentu negdje do 3 sata noćas. Danas će se normalno nastaviti rad Parlamenta jer ne želimo da nam ovakav, bez obzira što je grozan i tragičan događaj, zaustavi rad jer s tim bi pokazali da smo posustali pred tim teroristima. Ali zasad policija drži centar zatvoren i ne može se tamo proći. Ja sam imala sreću da je moj hotel bio na rubu Strasbourga pa sam uspjela noćas doći do hotela. Mjere osiguranja su na najvišoj razini, vijdet ćemo kako će danas dan proći. Osjećaj je neugodan jer vam je ugrožena osobna slobodna u srcu Europe! Izloženi ste tom nekakvom tipu koji je rođen u Strasbourgu kao i ostali, svi dosadašnji napadači su rođeni u Europi i imaju te luđačke porive", kazala nam je Šuica u telefonskom razgovoru"   

Inače, prema jutrošnjim informacijama francuskih medija, u krvavom napadu na adventskom sajmu u Strasbourgu su poginule 3 osobe dok ih je najmanje 13 ranjeno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji