Tko
pretežno oblačno
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
18.0°C
Vrijeme za 29.03.2024.
29.03.2024. Danas
Max. 19°C Min. 16°C
Vrijeme za 30.03.2024.
30.03.2024. Sub
Max. 21°C Min. 14°C
Vrijeme za 31.03.2024.
31.03.2024. Ned
Max. 20°C Min. 18°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
0,976600
GBP
GBP
0,855100
USD
USD
1,081100
 Tko
22.04.2019 | Lifestyle
HOROSKOPSKI ZNAKOVI NA USKRS:

Tko "zabušava" dok drugi spremaju ručak?

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Zabavite se i provjerite ima li istine u ovim smiješnim opisima

Okupljanja oko blagdanskog stola uvijek su zanimljiva i prepuna dogodovština, a što se sve događa horoskopskim znakovima na Uskrs saznajte u nastavku. Zabavite se i provjerite ima li istine u ovim smiješnim opisima.

Tko rano rani, dvije sreće grabi, a i čeka ga više posla. To nimalo ne brine djevicukoja od ranog jutra pažljivo sprema sve za velik obiteljski ručak.

Toliko je zaokupljena hranom da ne primjećuje razigranog strijelca koji joj se uspijeva prišuljati i iz njezinih pedantno ukrašenih uskrsnih aranžmana ukrasti pisanice za tucanje s lavom. Naravno, lav natjecanje u tucanju pisanica shvaća vrlo ozbiljno i odlučan je u namjeri da i ove godine bude najbolji.

Poduzetni bik ne može bez organizacije čak ni tijekom blagdana pa za klince sprema lov na pisanice. Zadužio je škorpiona za slaganje košarica s čokoladnim jajima kojima namjerava nagraditi mališane. Krivi potez jer se gladni škorpion odlučio njima odlučio zasladiti nakon što mu je nervozna djevica rekla da se makne što dalje od njezine kuhinje.

Ne razmišlja previše o tome kako će opravdati nestanak čokoladnih jaja jer zna da za to uvijek može okriviti ribu. Kad već ova emotivka stalno plače, neka barem ima dobar razlog za suze.

Kada bik napokon primijeti nestašluk škorpiona, odmah ga poziva na red. Situaciju, očekivano, smiruje staložen i diplomatski nastrojen jarac koji je uvijek zadužen za rješavanje svih sukoba na obiteljskim okupljanjima.

Vaga se ne zamara svađama. Ljubiteljica lijepog divi se djevičinom uređenju interijera i raspituje se za recepte.

Za to vrijeme račica pegla košulju koju će odjenuti za misu. Modno osviještena obožavateljica tradicionalnih odjevnih komada pokušava vodenjaka natjerati da stavi kravatu. Njemu to ne pada na pamet, dovoljno je što su ga natjerali da ustane s kauča i ode u crkvu.

Na misu se ne ide ni domišljatom blizancu koji već kuje plan za izbjegavanja odlaska u crkvu. Spreman je na sve, pa čak i pomaganje djevici u kuhinji.

"Prokužio" ga je tko drugi nego pronicljivi i temperamentni ovan kojem sav taj šušur već pomalo ide na živce, ali nema toga što on ne može otrpjeti pa će tako stoički izdržati i ovaj dan.



Izvor: Zadovoljna.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji