Veselko Gabričević: Vlahušić je prevario sve umirovljenike grada, a Olga Muratti nije se nikome prodala!
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
30.1°C
Vrijeme za 23.06.2021.
23.06.2021. Danas
Max. 30°C Min. 24°C
Vrijeme za 24.06.2021.
24.06.2021. Cet
Max. 33°C Min. 21°C
Vrijeme za 25.06.2021.
25.06.2021. Pet
Max. 32°C Min. 26°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,837505
GBP
GBP
8,736414
USD
USD
6,298943
EUR
EUR
7,493222
Veselko Gabričević: Vlahušić je prevario sve umirovljenike grada, a Olga Muratti nije se nikome prodala!
12.05.2021 | Foto libar Željka Tutnjevića
OBILAZAK BUDUĆEG DOMA

Veselko Gabričević: Vlahušić je prevario sve umirovljenike grada, a Olga Muratti nije se nikome prodala!

Autor: Libero Portal
Foto: Željko Tutnjević/Libero portal
"U prethodnom mandatu gradonačelniku Andru Vlahušiću dao sam potporu upravo na obećanju da će se izgraditi dom za umirovljenike. Ne samo da nije izgrađen, već nije završio niti projektnu dokumentaciju za što je na raspolaganju imao osam godina!"

Gradonačelnik Mato Franković je s koalicijskim partnerom, predsjednikom HSU-a Veselkom Gabričevićem i suradnicima održao konferenciju za medije na lokaciji budućeg doma umirovljenika ispod Opće bolnice Dubrovnik i to nakon što je jutros predan glavni projekt za ishođenje građevinske dozvole za isti.  

 

Gradonačelnik Mato Franković rekao je kako su im od prvog mandata ove Gradske uprave umirovljenici vrlo važni napomenuvši kako je upravo u njegovom mandatu Grad Dubrovnik započeo i s izgradnjom prvog doma umirovljenika u Dubrovniku nakon pedeset godina te da će se vrlo skoro početi s gradnjom i ovog novog, modernog i velikog doma.

 

Dubrovački umirovljenici tako će konačno dobiti dva doma, što će značajno popraviti situaciju, ne samo u Dubrovniku, već u cijeloj županiji - rekao je Veselko Gabričević komentirajući odnos s Androm Vlahušićem. 

 

"U prethodnom mandatu gradonačelniku Andru Vlahušiću dao sam potporu upravo na obećanju da će se izgraditi dom za umirovljenike. Međutim, nije prevario samo mene, prevario je sve umirovljenike ovog grada jer dom do danas nije izgrađen. I ne samo da nije izgrađen, već nije završio niti projektnu dokumentaciju za što je na raspolaganju imao osam godina. Sad sam gotovo siguran da će se ovaj projekt realizirati i da će umirovljenici dobiti dom kakav zaslužuju", rekao je Veselko Gabričević reagirajući na Vlahušićevu nedavnu izjavu.

 

"Olga Muratti nije se nikome prodala za nekakve škude. Ona podupire HDZ, odnosno Frankovića za gradonačelnika. To je odluka gradske organizacije i potpora mene osobno i središnjice HSU-a. Prepoznali smo dio programa koji se odnosi na umirovljenike i naši zahtjevi s kojima smo išli prema gradonačleniku su u programu te smo sigurni da će se realizirati onako kao što smo zajednički i planirali", rekao je Gabričević.

 

Više u Vijestima Libertas televizije u 14:30 te u 17:30 sati!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji