vedro, jak vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
27.3°C
Vrijeme za 07.07.2020.
07.07.2020. Danas
Max. 31°C Min. 22°C
Vrijeme za 08.07.2020.
08.07.2020. Sri
Max. 28°C Min. 20°C
Vrijeme za 09.07.2020.
09.07.2020. Cet
Max. 29°C Min. 20°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,097436
GBP
GBP
8,356671
USD
USD
6,685781
EUR
EUR
7,550252
HDZ-ovci održali predizborni skup u Lazaretima (FOTOGALERIJA)
26.06.2020 | Foto libar Željka Tutnjevića
PARLAMENTARNI IZBORI

HDZ-ovci održali predizborni skup u Lazaretima (FOTOGALERIJA)

Autor: Libero Portal
Foto: Željko Turnjević/Libero portal
Branko Bačić je istaknuo kako je porastao životni standard u Hrvatskoj

Predizborni skup HDZ-a održan je večeras u Lazaretima. Dubrovački gradonačelnik Mato Franković istaknuo je kako nema trećeg puta te da postoje samo dva izbora ili Andrej Plenković ili Davor Bernardić.

 

Župan Nikola Dobroslavić osvrnuo se na nove kolacije.

 

"Moramo pobijediti uvjerljivije nego inače jer kao što vidimo po anketama, mi smo izjednačeni s našim oponentom SDP-om. Stvorila se čudna antihadezeovska koalicija, okrenula se ljevica što je prirodno, ali i desnica koja bi trebala biti bliska nama", kazao je Dobroslavić.

 

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković je istaknula kako neki broje koliko žena ima na listi, ali ona ističe kako su kvalitetni pojedinci na pravim mjestima i vrijede više. Kazala je i kako sutra stupa na snagu dodatna novčana potpora za poljoprivredu iz EU.

 

Branko Bačić je kazao kako je porastao životni standard u Hrvatskoj, a osvrnuo se i na izjave SDP-ovaca za vrijeme korone.

 

"U Hrvatskoj se živi bolje po svim parametrima, nikad manje nezaposlenih. Sjetite se što je SDP govorio kad je počela kriza da je to smiješni virus. Kad smo postigli najbolje rezultate na svijetu onda su govorili da otvorimo gospodarstvo. Sad nam govore da zatvorimo.

 

Ne moramo se obazirati što govori Restart koalicija. Možemo reći Restart koaliciji - uzalud vam trud svirači uvrede ne mogu proći kod birača mora se proći pameću. Desnici poručujem da se domoljublje održavalo devedesetih kad smo mi gradili državu a oni spavali", zaključuje Bačić.

 

Ministar zdravstva Vili Beroš je rekao kako je lagan izbor između ljudi koji znaju voditi Hrvatsku i onih koji godinama najavljuju povlačenje iz politike i onih koji su oponentu doveli do pobjede na predsjedničkim izborima. 

 

Tko želi da vas vodi, oni koji znaju ili oni koji nemaju program i ne znaju što hoće, zaključio je Beroš.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji