Predstavljen adventski program u Uvali Lapad (FOTOGALERIJA)
umjereno jak vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
10.6°C
Vrijeme za 08.12.2021.
08.12.2021. Danas
Max. 8°C Min. 8°C
Vrijeme za 09.12.2021.
09.12.2021. Cet
Max. 12°C Min. 7°C
Vrijeme za 10.12.2021.
10.12.2021. Pet
Max. 10°C Min. 5°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,215552
GBP
GBP
8,801554
USD
USD
6,660214
EUR
EUR
7,520048
Predstavljen adventski program u Uvali Lapad (FOTOGALERIJA)
25.11.2021 | Fotogalerija
SUNSET BEACH DUBROVNIK

Predstavljen adventski program u Uvali Lapad (FOTOGALERIJA)

Autor: Hrvoje Curić
Foto: Hrvoje Curić
U prostorijama Sunset Beach kompleksa, ovog je četvrtka najavljen posebni blagdanski program koji su pripremili za sve sugrađane.

Osim suradnje s Gradom Dubrovnikom sve posjetitelje Sunset Beacha očekuje specijaliziran zabavni program kao i 7 adventskih kućica. 


“Ove  godine po prvi put organiziramo baš advent na Sunset Beachu. U ponudi ćemo imati sedam kućica, od čega su 5 ugostiteljskih te dvije trgovačke. Naše posjetitelje očekuje jedan šarolik program za djecu I odrasle, posebice vikendom.  Smatramo da je svakom potrebno ponekad iskočiti iz “kolotečine”  I lijepo se zabaviti. Lani se naša adventska ponuda pokazala potpunim pogotkom te smo na tragu toga istu odlučili I proširiti.” – poručila je Ivana Tomčuk, brand manager Sunset beach Dubrovnik.

Vikendi u prosincu bit će rezervirani upravo za dobru zabavu u Uvali.

“Mi smo već organizirali nekolicinu puta raznorazne glazbene izvođače za svačiji ukus, te se isto nadamo napraviti I ove godine, naravno, sve to ovisi I o vremenskim uvjetima, budući da će isti biti na otvorenom. Program još detaljno nismo spremni otkriti, ali naši sugrađani već će idućeg tjedna biti obaviješteni o događanjima koje mogu očekivati na Sunsetu. “ zaključuje Tomčuk.

U Sunset Beachu Dubrovnik postavljene su kućice 'Kod Bibe i Kate', koje su inače dugogodišnje djelatnice ove tvrtke, a one će posjetiteljima ponuditi proizvode poput ušećerenih jabuka, brojnih slatkiša, domaćih medenjaka, knedla sa šljivama kao i slani program. Kućica 'Kod Matije' će imati slavonske delicije poput bunceka, graha s kobasicom, dječjih hot dogova... 'Sunset fusion' je kućica potpuno drugačija od svih u cijelom gradu; tu će posjetitelji pronaći ponudu sushija, woka i pokea, dok je kućica Tintilinić s motom 'Neka igra nikad ne prestane' bogata velikim izborom dječjih igračaka. Dio Sunset Adventa je i kutak 'Osmijeh za osmijeh' gdje će se odvajati novčana sredstva za Dom Maslina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji