Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Ove firme u Dubrovniku i županiji traže djelatnike
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
30.4°C
Vrijeme za 23.06.2021.
23.06.2021. Danas
Max. 30°C Min. 24°C
Vrijeme za 24.06.2021.
24.06.2021. Cet
Max. 33°C Min. 21°C
Vrijeme za 25.06.2021.
25.06.2021. Pet
Max. 32°C Min. 26°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,837505
GBP
GBP
8,736414
USD
USD
6,298943
EUR
EUR
7,493222
Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Ove firme u Dubrovniku i županiji traže djelatnike
04.06.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Ove firme u Dubrovniku i županiji traže djelatnike

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. 

 

Phobs d.o.o. zapošljava u Dubrovniku na pozicijama PHP Junior Web Developer (m/ž) i PHP Senior Full Stack Developer (m/ž). Rok prijave je 13.6. Potrebno je minimalno godinu dana aktivnog radnog iskustva, iskustvo i poznavanje PHP jezika, poznavanje rada baze podataka MySQL/Postgresql, iskustvo rada s GIT-om, iskustvo rada s html/css i slično. Prijavite se.

 

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Dubrovnika. Rok prijave je 9.6. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani prijavite se čim prije klikom na link.

 

Kolona, obrt, zapošljava konobare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Mjesto rada je Cavtat, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu i pol. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

 

Boa promocija d.o.o. zapošljava unapređivača prodaje (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a prijave su otvorene do 11.6. Posao podrazumijeva obilazak supermarketa, punjenje polica, kontrolu roka, akcija, narudžbi. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole i osobnog vozila. Više na linku.

 

Alterm zapošljava servisera klimatizacije i rashladnih sustava (m/ž). Lokacija rada je Metković, a prijaviti se možete do 30.6. Posao obuhvaća servisiranje klimatizacijskih sustava i uređaja te rashladnih sustava. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva te srednja stručna sprema. Više na linku.

 

Klarisa d.o.o. zapošljava voditelja butika (shop) (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.6. Osoba će biti odgovorna za financijske rezultate odjela kao i razvoj i zadržavanje ljudskog kapitala. Primarne su odgovornosti pružiti pozitivan životni ciklus zaposlenika, pružiti autentično iskustvo za goste i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika te iskustvo od pet godina. Provjerite više na linku.

 

Knjigovodstvo Šeparović i dr. zapošljavaju knjigovođu (m/ž) u Blatu. Rok prijave je 15.6. Posao podrazumijeva rad u knjigovodstvenom servisu: knjiženje ulaznih i izlaznih računa te obračun plaće. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite više putem linka.

 

Peco Cavtat d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Cavtatu. Rok prijave je 15.6. Traži se radno iskustvo od minimalno dvije godine te srednja stručna sprema. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje putem linka.

 

Body Balance gym d.o.o. zapošljava voditelja sportsko – rehabilitacijskog centra (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 1.7. Potrebna je visoka stručna sprema, a traži se pripravnik/ca. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite više putem linka.

 

Trames d.o.o. traži asistenta voditelja za ljudske potencijale i opće poslove (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a rok prijave 27.6. Uvjeti su izražene organizacijske sposobnosti, vrlo dobre komunikacijske vještine i sposobnost vođenja, iznadprosječna sposobnost organiziranja i delegiranja poslova unutar Odjela te vrlo dobra sposobnost donošenja operativnih rukovodnih odluka. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

 

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji