Najnoviji oglasi u Dubrovniku i Županiji: evo tko sve traži radnike, ima posla i od kuće!
umjereno jak vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
13.0°C
Vrijeme za 01.12.2021.
01.12.2021. Danas
Max. 10°C Min. 9°C
Vrijeme za 02.12.2021.
02.12.2021. Cet
Max. 14°C Min. 10°C
Vrijeme za 03.12.2021.
03.12.2021. Pet
Max. 14°C Min. 6°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,214703
GBP
GBP
8,843884
USD
USD
6,622209
EUR
EUR
7,523492
Najnoviji oglasi u Dubrovniku i Županiji: evo tko sve traži radnike, ima posla i od kuće!
04.11.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Najnoviji oglasi u Dubrovniku i Županiji: evo tko sve traži radnike, ima posla i od kuće!

Autor: Libero Portal
Foto: Ilustracija/posao.hr
Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

 

PRIMA NAMJEŠTAJ d.o.o. traži logističara u maloprodaji/monter (m/ž). Mjesto rada je Opuzen. Od kandidata se zahtijeva jedna godina radnog iskustva, dok završeno obrazovanje nije bitno. Potrebna je otvorenost prema svakodnevnom stjecanju novih znanja i vještina. Prijavite se ovdje!

 

Jet2.com Limited traži destination managera (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Jet2holidays je drugi najveći Tour Operator u Velikoj Britaniji, koji pruža ATOL licencirani paket aranžmana za odredišta na Mediteranu, Kanarskim otocima i europskim gradovima za slobodno vrijeme s planiranim letovima njihove nagrađivane zrakoplovne tvrtke Jet2.com, a sada traže novog člana tima. Prijavite se!

 

INEOMEDIA d.o.o. zapošljava montažera – realizatora (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac očekuje od kandidata završenu srednju ili višu stručnu spremu i 6 mjeseci radnog iskustva. Prijavite se putem linka!

 

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava talentirane studente završne godine magisterija ili diplomskog sutija na radna mjesta future leaders  program (m/ž) na području Europe. Posao zahtijeva ambicioznost, pouzdanost i izvrsno znanje engleskog jezika, a zauzvrat mladim osobama omogućuje stjecanje dragocjnog  iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

 

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

 

Workforce Ljudiski Potencijali d.o.o. zapošljavaju specijalistu digitalnog marketinga (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a za rad je potrebno dvogodišnje radno iskustvo, izvrsno poznavanje alata digitalnog marketinga i alata vezanih za analitiku. Organiziranost, proaktivnost i samostalnost u radu su vještine koje se očekuju od kandidata. Prijavite se putem linka.

 

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se.

 

CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

 

 CCOPORTER Sp. z.o.o. traži osobu za radno mjesto junior back office specialist (m/ž). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijave se zaprimaju putem linka.

 

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podrušku (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavite se putem linka.

 

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji