Ima posla u Dubrovniku i županiji; ovi poslodavci traže radnike!
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
12.1°C
Vrijeme za 24.02.2021.
24.02.2021. Danas
Max. 15°C Min. 9°C
Vrijeme za 25.02.2021.
25.02.2021. Cet
Max. 18°C Min. 8°C
Vrijeme za 26.02.2021.
26.02.2021. Pet
Max. 17°C Min. 9°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,922011
GBP
GBP
8,784579
USD
USD
6,235850
EUR
EUR
7,574064
Ima posla u Dubrovniku i županiji; ovi poslodavci traže radnike!
28.01.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Ima posla u Dubrovniku i županiji; ovi poslodavci traže radnike!

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Boutique Hotel Marco Polo traži domaćicu u vili (m/ž) - Room Attendant / Breakfast Attendant at Villa (m/f). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 26.2. Poslodavac nudi rad u luksuznom objektu s maksimalno 15 gostiju, 13 iznadprosječnih plaća, osiguran smještaj i jedan obrok u objektu. Od kandidata se traži komunikativna, vedra i pedantna osoba u dobroj fizičkoj kondiciji. Poželjno je prethodno radno iskustvo u hotelu i znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

 

Alfaplan d.o.o. zapošljava tehničara arhitektonske ili građevinarske struke (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Očekuje se srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

 

Arena Bet zapošljava na poziciji operater/ blajanik u kladionici (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 31.1. Posao obuhvaća primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, prodaju trgovačke robe, isplatu dobitaka na temelju dobitnog listića i slično. Poslodavac omogućuje dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje. Prijavite se.

 

Eurolex zaštita d.o.o. traži zaštitara/ čuvara (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 15.2. Traži se više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeo vrijeme. Više na linku.

 

Anker Grupa d.o.o. zapošljava slastičara / pekara (m/ž) za rad u Lopudu. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

 

Comsa, S.A.U. traži asistenta u računovodstvu i financijama (m/ž) u Metkoviću. Prijave se zaprimaju do 5.2. Posao obuhvaća svakodnevno knjiženje ulaznih i izlaznih dokumenata, arhiviranje ulazne i izlazne dokumentacije, obračun plaća i ostalo. Uvjeti su izvrsno znanje engleskog jezika, praktično iskustvo u radu s računalom, vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

 

Villa Dubrovnik d.d. zapošljava sobara (m/ž) i spramača (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 5.2. Traži se više osoba na pozicijama. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Potrebno je radno iskustvo. Provjerite kako aplicirati.

 

Ledo plus d.o.o. traži dostavljača u prodaji – vozača (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete najkasnije do 1.2. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjet je položena C kategorija vozila. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

 

Lager d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete najkasnije do 28.2. Traži se srednja stručna sprema i poznavanje engleskog jezika. Potrebno je iskustvo od tri godine. Više na linku.

Adriatic kampovi d.o.o. traže nova pojačanja na pozicijama: šef recepcije kampa (m/ž), noćni čuvar/ recepcionar (m/ž), predstavnik u kampu (m/ž), recepcionar kampa (m/ž), kućni majstor/ električar (m/ž) i čistač (m/ž). Prijave su otvorene do 16.2. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima te srdačan i ljubazan pristup u radu s gostima. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji