slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
10.8°C
Vrijeme za 24.01.2021.
24.01.2021. Danas
Max. 11°C Min. 11°C
Vrijeme za 25.01.2021.
25.01.2021. Pon
Max. 10°C Min. 4°C
Vrijeme za 26.01.2021.
26.01.2021. Uto
Max. 9°C Min. 1°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,015499
GBP
GBP
8,481130
USD
USD
6,208391
EUR
EUR
7,554991
Nova godina donosi nove prilike: Poslovi i za kandidate bez iskustva!
07.01.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Nova godina donosi nove prilike: Poslovi i za kandidate bez iskustva!

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Tražite posao? Pogledajte najnovije ponude u Dubrovniku i županiji

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za Vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

 

 

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova za Dubrovačko-neretvansku županiju.

 

ADRIATIC KAMPOVI trebaju čak 4 čistača (m/ž) za rad u naselju Orebić. Radi se o sezonskom poslu. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Radno iskustvo nije važno. Poslodavac osigurava smještaj. Očekuje se odgovoran pristup radu, komunikativnost, srdačnost i ljubaznost prema gostima, spremnost na timski rad, te kolegijalan odnos prema suradnicima. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

 

Korit d.o.o. zapošljava administrativnog službenika (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. U obzir dolaze samo iskusni kandidati. Potrebna je SSS. Ugovara se radni odnos na određeno, a ako se kandidat dokaže, postoji i mogućnost stalnog zaposlenja. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više detalja.

 

PULLUS d.o.o. za građenje, uklanjanje i usluge treba čak 3 tesara (m/ž). Osigurava se ugovor na neodređeno, a potrebno je radno iskustvo u trajanju od 3 godine. Troškovi smještaja su pokriveni od strane poslodavca. Za detalje o prijavi kliknite na link.

 

Poduzeće TEHNODELTA traži direktora (m/ž) u Opuzenu. Poželjno iskustvo na rukovodećim poslovima. Na oglas se mogu javiti osobe sa završenom visokom školom građevinske ili strojarske struke. Više informacija.

 

LIMMONT je u potrazi za pomoćnim monterom limarskih elemenata (m/ž) u Metkoviću. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu i montažu limarskih elemenata na terenu. Svrha zapošljavanja je povećan opseg posla. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 25.02. Saznajte više…

 

Traži se čak 10 zaštitara - čuvara (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac Sokol d.o.o., koji je raspisao natječaj ne očekuje radno iskustvo, već samo završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu. Poduzeće u potpunosti snosi troškove stjecanja licence za zaštitara/čuvara. Želite kontaktirati poslodavca? Kliknite na poveznicu.

 

Poduzeće za poslovanje nekretnina, LUXURY HOME ima otvoreno nekoliko natječaja za posao. U Dubrovniku traže armirača (m/ž), voditelja gradilišta (m/ž), električara (m/ž), montera suhe gradnje (m/ž), vodoinstalatera (m/ž) i agenta za nekretnine (m/ž). Očekuje se iskustvo. Ovi natječaji otvoreni su do 23.01. Detalje o pojedinačnim pozicijama potražite na poveznici.

 

Dječji vrtić ANĐELI ČUVARI iz Korčule zapošljava odgojitelja (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Radno iskustvo nije uvjet. Više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 18.01. možete pronaći na linku.

 

Jedinstveni upravni odjel Općine Kula Norinska traži komunalnog redara (m/ž). Za prijavu morate imati završenu četverogodišnju srednju školu, minimalno jednu godinu radnog iskustva, vozačku dozvolu, znanje rada na računalu i osobni automobil. Na oglas se mogu prijaviti kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, pod uvjetom da, ako budu primljeni u službu, ispit polože u zakonskom roku. Ugovor se sklapa na određeno vrijeme od šest mjeseci uz probni rok od dva mjeseca, i to na pola radnog vremena. Kandidat mora isporučiti Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova ovog radnog mjesta. Za dodatne detalje kliknite ovdje.

 

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za područje Dalmacije. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti. Očekuje se poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Idealan kandidat je kreativan, samoinicijativan, neovisan, organiziran, proaktivan. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte na linku.

 

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji