povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
22.6°C
Vrijeme za 20.09.2020.
20.09.2020. Danas
Max. 21°C Min. 21°C
Vrijeme za 21.09.2020.
21.09.2020. Pon
Max. 26°C Min. 21°C
Vrijeme za 22.09.2020.
22.09.2020. Uto
Max. 24°C Min. 20°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,004293
GBP
GBP
8,254649
USD
USD
6,360608
EUR
EUR
7,537320
Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Evo najnovijih oglasa u Dubrovniku i županiji
10.09.2020 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Evo najnovijih oglasa u Dubrovniku i županiji

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

 U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

 

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) i farmaceutskog tehničara (m/ž) u Dubrovniku. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Prijavite se na linku.

 

 

Plodine d.d. zapošljava regionalnog voditelja prodaje (m/ž). Mjesto rada su Ploče, a rok prijave je 16.9. Posao obuhvaća provođenje zadanih aktivnosti radi unapređenja prodaje i kontrolu poslovanja supermarketa. Više na linku.

 

 

LFM interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 7.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

 

 

Straževac d.o.o. traži građevinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Babino Polje, a rok prijave 3.10. Poslodavac osigurava smještaj. Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme uz probni rok od šest mjeseci. Provjerite kako aplicirati.

 

 

Stomatološka ambulanta Dr. Sanja Radić Miović zapošljava asistenta u ambulanti dentalne medicine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 1.10. Potrebna je godina dana radnog iskustva i završena srednja škola. Više o poslu na linku.

 

 

Da ljepoti d.o.o. traži spa terapeuta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 15.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac osigurava smještaj. Potražite više ovdje.

 

 

Medius d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 3.10. Poželjno je prethodno radno iskustvo i položen stručni ispit, ali nije uvjet. Detalje provjerite ovdje.

 

 

Laguna Trade d.o.o. zapošljavaju računovodstveno – knjigovodstveni referent (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave je 26.9. Uvjeti su iskustvo na financijskim, administrativnim i računovodstveno-knjigovodstvenim poslovima, poznavanje robno- materijalnog knjigovodstva i znanje stranog jezika. Više na linku.

 

 

Pauk d.o.o. zapošljava pomoćnog konobara (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 30.9. Posao obuhvaća pripremu napitaka, posluživanje i naplatu istih. Potrebna je završena srednja škola. Više na linku.

 

 

Epeos Pro d.o.o. zapošljava keramičara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 30.9. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

 

 

Sretno kandidatima!

 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji