Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Ove firme zapošljavaju u Dubrovniku i županiji
umjereno oblačno
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
18.5°C
Vrijeme za 08.05.2021.
08.05.2021. Danas
Max. 27°C Min. 18°C
Vrijeme za 09.05.2021.
09.05.2021. Ned
Max. 23°C Min. 16°C
Vrijeme za 10.05.2021.
10.05.2021. Pon
Max. 23°C Min. 15°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,866427
GBP
GBP
8,675630
USD
USD
6,233005
EUR
EUR
7,526977
Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Ove firme zapošljavaju u Dubrovniku i županiji
16.04.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Ove firme zapošljavaju u Dubrovniku i županiji

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. 

 

Smještaj i to d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž), nadglednika u domaćinstvu (m/ž) i sobara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete najkasnije do 28.4. Uvjeti su odlična komunikacija na engleskom jeziku, a poželjno je poznavanje dodatnog stranog jezika. Potrebno je poznavanje rada u MS Office-u i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje putem linka.

 

Ugostiteljstvo Botić d.o.o. zapošljava šefa kuhinje (m/ž) u Cavtatu. Prijaviti se možete najkasnije do 8.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i osigurava smještaj. Provjerite više ovdje.

 

Pemo d.o.o. traži prodavače (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 24.4. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

 

Croatia Holidays d.o.o. traži računovodstvenog referenta (m/ž). Mjesto rada je Dubronik, a prijave su otvorene do 20.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati ovdje.

 

Wiena Grupa d.o.o. zapošljava bravara – strojobravara (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Očekuje se završena srednja škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

 

Work Support j.d.o.o. zapošljava za potrebe klijenta keramičara / zidara / tesara (m/ž), radnika na građevini (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na pozicijama, a uvjet je završena osnovna škola. Provjerite više na linku.

 

Croatia Holidays d.o.o. zapošljava računovodstvenog referenta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete najkasnije do 20.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati.

 

Beti zapošljava medicinsku sestru – zdravstvenu njegu u kući (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća poslove medicinske sestre i zdravstvenu njegu u kući. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Pruža se mogućnost smještaja. Provjerite detalje putem linka.

 

Perak Auto d.o.o. traži automehaničara (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 30.4. Posao obuhvaća sve vrste automehaničarskih radova, popravke, servisiranje i održavanje motornih vozila marke Mazda. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

 

Borovac d.o.o. zapošljava majstora za izradu i ugradnju PVC i AL elemenata (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

 

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji