Ostali ste bez posla u korona krizi? Ovi poslodavci zapošljavaju u Dubrovniku i okolici!
umjereno jak vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
13.0°C
Vrijeme za 01.12.2021.
01.12.2021. Danas
Max. 10°C Min. 9°C
Vrijeme za 02.12.2021.
02.12.2021. Cet
Max. 14°C Min. 10°C
Vrijeme za 03.12.2021.
03.12.2021. Pet
Max. 14°C Min. 6°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,214703
GBP
GBP
8,843884
USD
USD
6,622209
EUR
EUR
7,523492
Ostali ste bez posla u korona krizi? Ovi poslodavci zapošljavaju u Dubrovniku i okolici!
30.07.2020 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Ostali ste bez posla u korona krizi? Ovi poslodavci zapošljavaju u Dubrovniku i okolici!

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

 

Hotel Plaža d.o.o. traži pomoćnog konobara u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Klek, a rok prijave 7.8. Po dogovoru s radnikom nudi se samački smještaj ili naknada za putni trošak. Više na linku.

 

 

Opačak Perna d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u kampu (m/ž) u Orebiću. Rok prijave je 5.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od pola godine. Poslodavac nudi smještaj i jedan topli obrok. Provjerite više ovdje.

 

 

Ugostiteljstvo Botić d.o.o. traži šefa kuhinje (m/ž) u Cavtatu. Rok prijave 21.8. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

 

 

Metropolis d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž), kuhara (m/ž) i agenta za promet nekretninama (m/ž) za rad u Dubrovniku. Rok prijave je 10.8. Potrebno je relevantno radno iskustvo. Provjerite detalje na linku.

 

 

Pizza shop d.o.o. traži vozača / dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 10.8. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potrebni su radno iskustvo od godine dana i vozačke dozvole B i C kategorije. Očekuje se posjedovanje dozvole upravljanja viljuškarom. Provjerite detalje na linku.

 

 

Texo molior d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Cavtatu. Potrebno je više izvršitelja s iskustvom od pet godina. Poslodavac nudi smještaj i topli obrok. Provjerite kako aplicirati ovdje.

 

 

LFM Interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 13.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac budi zajednički smještaj. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

 

 

Šminkeraj d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada su Mlini, a rok prijave je 10.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite na linku.

 

 

Mozaik d.o.o. traži šefa smjene i prodaje na recepciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 13.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Traži se minimalno završena srednja škola ili viša stručna sprema. Provjerite kako aplicirati

 

 

Pharaoh Adriatic Rent j.d.o.o. zapošljava djelatnika u agenciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 10.8. Posao se sastoji od administrativnih poslova u turističkoj agenciji, evidentiranja i prodaje izleta i transfera, pružanja informacija. Obavezno je poznavanje engleskog jezika i još jednog stranog jezika. Provjerite detalje o poslu ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji