jak vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
3.8°C
Vrijeme za 15.01.2021.
15.01.2021. Danas
Max. 1°C Min. 1°C
Vrijeme za 16.01.2021.
16.01.2021. Sub
Max. 5°C Min. -2°C
Vrijeme za 17.01.2021.
17.01.2021. Ned
Max. 3°C Min. -3°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,035203
GBP
GBP
8,524926
USD
USD
6,242945
EUR
EUR
7,572692
Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke traže radnike u Dubrovniku i županiji!
16.07.2020 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke traže radnike u Dubrovniku i županiji!

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

 

Anker Grupa d.o.o. zapošljava spasilaca – radnika na plaži (m/ž) u Lopudu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi samački smještaj, dva obroka dnevno i neto plaću od 5970 kuna. Provjerite detalje na linku.

 

 

Pemo d.o.o. zapošljava mesara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.7. Poslodavac nudi zajednički smještaj i poželjno je radno iskustvo. Provjerite uvjete i kako aplicirati ovdje.

 

 

Jelavić d.o.o. traži barmena – koktel majstora (m/ž) za rad u Dubrovniku. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao obuhvaća pripremu svih vrsti koktela. Provjerite kako aplicirati.

 

 

Dingač traži enologa (m/ž). Mjesto rada je Potomje, a rok prijave 24.7. Provjerite uvjete i kako ostvariti prijavu ovdje.

 

 

Texo molior d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Cavtatu. Potrebno je više izvršitelja s iskustvom od pet godina. Poslodavac nudi smještaj i topli obrok. Provjerite kako aplicirati ovdje.

 

 

Platanus d.o.o. traži bravara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.7. Poslodavac nudi samački smještaj, a potrebno je iskustvo i srednja stručna sprema tehničke ili strojarske struke. Provjerite uvjete i kako aplicirati putem linka.

 

 

LFM Interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 13.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac budi zajednički smještaj. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

 

 

Mistral d.o.o. traži knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Zaton, a rok prijave 25.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te viša ili visoka stručna sprema. Više o poslu ovdje.

 

 

Epeos Pro d.o.o. traži keramičara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 13.8. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo rada od godine dana. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu na linku

 

 

Alfaplan građenje d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana, vozačka dozvola B kategorije i viša ili visoka stručna sprema. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  Vaš posao.hr. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji