povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
22.6°C
Vrijeme za 20.09.2020.
20.09.2020. Danas
Max. 21°C Min. 21°C
Vrijeme za 21.09.2020.
21.09.2020. Pon
Max. 26°C Min. 21°C
Vrijeme za 22.09.2020.
22.09.2020. Uto
Max. 24°C Min. 20°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,004293
GBP
GBP
8,254649
USD
USD
6,360608
EUR
EUR
7,537320
Pogledajte koji se poslovi nude u našoj županiji
27.08.2020 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Pogledajte koji se poslovi nude u našoj županiji

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Ostali ste bez pola u korona krizi? Prijavite se i sretno!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

 

Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

 

 

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Dubrovniku. Prijavite se najkasnije do 6.9. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

 

 

RPR Conto d.o.o. zapošljava računovođu (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 1.9. Potrebno je radno iskustvo od pet godina, a traži se i računalna pismenost. Više na linku.

 

 

Da ljepoti d.o.o. traži spa terapeuta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 15.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac osigurava smještaj. Potražite više ovdje.

 

 

Agro Gold d.o.o. zapošljava u Opuzenu na poziciji komercijalni administrator (m/ž). Rok prijave je 13.9. Prednost je završeno obrazovanje ekonomske ili trgovačke struke. Uvjeti su poznavanje engleskog jezika, komunikativnost, pedantnost, ažurnost, dobro poznavanje rada u MS Office-u. Više na linku.

 

 

Mozaik d.o.o. traži kuhare (m/ž), pomoćne kuhinjske radnike (m/ž) i sobare (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 11.9. Posao obuhvaća samostalnu i pravovremenu pripremu jela. Više na linku.

 

 

Protector d.o.o. zapošljava zaštitara osoba i imovine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 1.9. Potrebno je više osoba za rad. Prednost imaju osobe s licencom. Detalje provjerite ovdje.

 

 

Smart Flex za potrebe klijenta zapošljava tehničara na terenu (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a rok prijave 1.9. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema tehničkog, telekomunikacijskog ili računarskog usmjerenja, a iskustvo u radu s antenskim zajedničkim sustavima je prednost. Provjerite kako aplicirati.

 

 

Hoteli Koločep d.d. zapošljavaju kućnog majstora (m/ž). Mjesto rada je Koločep, a rok prijave 31.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog smjera i poznavanje engleskog jezika. Poslodavac osigurava smještaj i dva obroka. Više na linku.

 

 

Zagrebački trgovinski sistem d.o.o. traži spremača (m/ž). Mjesto rada je Srebreno, a rok prijave 31.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Potražite kako aplicirati.

 

 

Sretno kandidatima!

 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji