Pogledajte najnovije oglase za posao u Dubrovniku i Metkoviću
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
27.5°C
Vrijeme za 28.09.2021.
28.09.2021. Danas
Max. 25°C Min. 20°C
Vrijeme za 29.09.2021.
29.09.2021. Sri
Max. 24°C Min. 19°C
Vrijeme za 30.09.2021.
30.09.2021. Cet
Max. 24°C Min. 18°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,907712
GBP
GBP
8,773175
USD
USD
6,405108
EUR
EUR
7,491414
Pogledajte najnovije oglase za posao u Dubrovniku i Metkoviću
09.09.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Pogledajte najnovije oglase za posao u Dubrovniku i Metkoviću

Autor: Libero Portal
Foto: Ilustracija/posao.hr
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. 

 

Metro zapošljava voditelja odjela suhe prehrane i neprehrane (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 21.9. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, minimalno tri godine odgovarajućeg radnog iskustva, poznavanje MS Office paketa te engleskog jezika u govoru i pismu. Očekuju se organizacijske vještine, analitičnost te sposobnost upravljanja timom i timski duh. Prijavite se.

 

Dental centar Župa d.o.o. zapošljava specijalista ortodoncije (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 20.9. Potrebna je visoka stručna sprema. Poslodavac nudi posao na neodređeno. Više na linku.

 

Auto Riva 1911 j.d.o.o. zapošljava vozača taxi vozila (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema. Provjerite više putem linka.

 

Zdravstvena ustanova ljekarna 'Dubrovnik' traži magistra farmacije (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.9. Od kandiata se očekuje visoka stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

 

Rasadnik Praud zapošljava na poziciji inženjera agronomije (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 12.9. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

 

Tehno Elektronik d.o.o. traži montera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 24.9. Posao obuhvaća montažu sustava grijanja i klimatizacije, montažu cjevovoda, samostalno čitanje radioničkih nacrta i montažnih projekata. Više na linku.

 

Pullus d.o.o. traži inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 17.9. Posao podrazumijeva rad na gradilištu, vođenje građevinskog dnevnika, izradu građevinske knjige i poznavanje rada na računalu. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Detalje provjerite ovdje.

 

Obrt za usluge Prizma zapošljava distributera reklamnog materijala (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 18.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i spremnost na terenski rad. Provjerite više ovdje.

 

Mozaik d.o.o. zapošlava šefa prodaje i smjene na recepciji (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 30.9. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

 

 

Palameta zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave se zaprimaju do 2.10. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku

 

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

 

Vaš posao.hr. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji