Tražite posao? Donosimo ponudu poslova za Dubrovačko-neretvansku županiju
lahor
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
22.8°C
Vrijeme za 26.09.2021.
26.09.2021. Danas
Max. 24°C Min. 21°C
Vrijeme za 27.09.2021.
27.09.2021. Pon
Max. 26°C Min. 20°C
Vrijeme za 28.09.2021.
28.09.2021. Uto
Max. 26°C Min. 21°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,915190
GBP
GBP
8,743307
USD
USD
6,381802
EUR
EUR
7,487768
Tražite posao? Donosimo ponudu poslova za Dubrovačko-neretvansku županiju
17.08.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Tražite posao? Donosimo ponudu poslova za Dubrovačko-neretvansku županiju

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Strabag zapošljava na pozicijama tesar (m/ž) i armirač (m/ž). Mjesto rada je Pelješac, a prijave su otvorene do 6.9. Potrebni su uvjeti KV ili srednja stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva, a prednost donosi iskustvo rada na mostovima, vijaduktima i na visini. Aplicirajte.

 

Arena Casino u Pločama traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok za prijavu je 1.9. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

 

Jet2.com Limited zapošljava u Dubrovniku na poziciji Resort Customer Helper (Rep) (m/f). Rok prijave je 2.9. Potrebna je entuzijastična, energetična osoba, fokusirana na korisnike i prilagodljiva. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću. Aplicirajte.

 

Barbir Bau Service d.o.o. zapošljava montera građevinskih skela (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 31.8. Traže se radnici sa iskustvom, a uvjet je posjedovanje vozačke dozvole C kategorije. Poslodavac osigurava samački smještaj i rad na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

 

Cogito j.d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Opuzenu. Rok prijave je 31.8. Traži se konobara/konobaricu za rad u cafe baru hotela Merlot u Opuzenu. Više na linku.

 

Alfaplan građenje d.o.o. zapošljava rukovatelja toranjskom dizalicom (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.8. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

 

Bubimir, obrt, zapošljava prodavača (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 31.8. Posao uključuje rad u trgovini dječjom robom,aktivno zalaganje u segmentu prodaje, vizualno uređenje radnje, vješanje, slaganje i alarmiranje robe, te promjenu cjenovnih oznaka. Detalje provjerite ovdje.

 

Pizza shop d.o.o. zapošljava hostesu za dočekivanje gostiju (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 23.8. Osoba bi trebala potencijalnim gostima pokazati jelovnik, opisati jela, pitati ih o njihovim preferencijama te ih dovesti do odgovarajućeg stola s obzirom na broj osoba. Provjerite kako aplicirati.

 

Wellness Dalmacija d.o.o. traži wellness terapeuta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 25.8. Potrebno je više osoba na poziciji s minimalno srednjom stručnom spremom. Više na linku.

 

Body Balance gym d.o.o. zapošljava kondicijskog trenera, fitness trenera (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 1.9. Potrebna je minimalno viša stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao podrazumijeva vođenje individualnih i grupnih treninga, dijagnostiku sportaša i rekreativaca, rad sa sportskim klubovima. Provjerite više ovdje.

 

Sretno kandidatima! 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji