Tražite posao? Evo najnovije ponude u Dubrovniku i županiji, sretno!
umjereno oblačno
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
18.5°C
Vrijeme za 08.05.2021.
08.05.2021. Danas
Max. 27°C Min. 18°C
Vrijeme za 09.05.2021.
09.05.2021. Ned
Max. 23°C Min. 16°C
Vrijeme za 10.05.2021.
10.05.2021. Pon
Max. 23°C Min. 15°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,866427
GBP
GBP
8,675630
USD
USD
6,233005
EUR
EUR
7,526977
Tražite posao? Evo najnovije ponude u Dubrovniku i županiji, sretno!
23.04.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Tražite posao? Evo najnovije ponude u Dubrovniku i županiji, sretno!

Autor: Libero Portal
Foto: Ilustracija/Dusko Jaramaz/PIXSELL
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. 

 

Elektro-Team d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Rok prijave je 30.4. Potrebno je radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Nude se mjesečna primanja do 8.000 kuna. Aplicirajte.

 

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 30.4. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

 

Nautika Borovina d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž), kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Vela Luka, a prijave su otvorene do 16.5. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća brigu o čistoći radnog prostora i radne opreme, pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja, primjenjivanje mjera i sredstava zaštite na radu i slično. Više na linku.

 

Pekara Antonia zapošljava slastičara (m/ž) u Orebiću. Rok prijave je 15.5. Potrebna je minimalno osnovna škola. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

 

Ugostiteljstvo Botić d.o.o. zapošljava šefa kuhinje (m/ž) u Cavtatu. Prijaviti se možete najkasnije do 8.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i osigurava smještaj. Provjerite više ovdje.

 

Wiena Grupa d.o.o. zapošljava bravara – strojobravara (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Očekuje se završena srednja škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

 

Work Support j.d.o.o. zapošljava za potrebe klijenta keramičara / zidara / tesara (m/ž), radnika na građevini (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na pozicijama, a uvjet je završena osnovna škola. Provjerite više na linku.

 

Beti zapošljava medicinsku sestru – zdravstvenu njegu u kući (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća poslove medicinske sestre i zdravstvenu njegu u kući. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Pruža se mogućnost smještaja. Provjerite detalje putem linka.

 

Perak Auto d.o.o. traži automehaničara (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 30.4. Posao obuhvaća sve vrste automehaničarskih radova, popravke, servisiranje i održavanje motornih vozila marke Mazda. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

 

Borovac d.o.o. zapošljava majstora za izradu i ugradnju PVC i AL elemenata (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

 

Vaš posao.hr. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji