Tražite posao? Evo najnovijih oglasa u Dubrovniku i županiji, traže se razne struke
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
10.0°C
Vrijeme za 14.04.2021.
14.04.2021. Danas
Max. 13°C Min. 8°C
Vrijeme za 15.04.2021.
15.04.2021. Cet
Max. 15°C Min. 6°C
Vrijeme za 16.04.2021.
16.04.2021. Pet
Max. 16°C Min. 6°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,878948
GBP
GBP
8,762479
USD
USD
6,365948
EUR
EUR
7,571658
Tražite posao? Evo najnovijih oglasa u Dubrovniku i županiji, traže se razne struke
08.04.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Tražite posao? Evo najnovijih oglasa u Dubrovniku i županiji, traže se razne struke

Autor: Libero Portal
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Metro zapošljava direktora veleprodajnog centra / Store Manager (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 16.4. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, najmanje trogodišnje iskustvo rada na rukovodećim pozicijama u području veleprodaje/ prodaje/ trgovine, poznavanje potreba HoReCa kupaca, napredno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, napredno poznavanje MS Office paketa i slično. Prijavite se.

 

Croatia Holidays d.o.o. traži računovodstvenog referenta (m/ž). Mjesto rada je Dubronik, a prijave su otvorene do 20.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati ovdje.

 

Studenac d.o.o. traži poslovođu prodavaonice (m/ž). Lokacija rada je Viganj, a prijave su otvorene do 18.4. Posao podrazumijeva neometan rad prodavaonice, vođenje sve evidencije o zaposlenicima, primanje robe, obavljanje ostalih administrativnih poslova. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

 

Wiena Grupa d.o.o. zapošljava bravara – strojobravara (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Očekuje se završena srednja škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

 

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 19.4. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

 

Platanus d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž), noćnog recepcionara (m/ž), pomoćnog konobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Plat, a rok prijeva je 16.4. Potrebno je više osoba na poziciji i srednja stručna sprema. Očekuje se radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite detalje ovdje.

 

Work Support j.d.o.o. zapošljava za potrebe klijenta keramičara / zidara / tesara (m/ž), radnika na građevini (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na pozicijama, a uvjet je završena osnovna škola. Provjerite više na linku.

 

Beti zapošljava medicinsku sestru – zdravstvenu njegu u kući (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća poslove medicinske sestre i zdravstvenu njegu u kući. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Pruža se mogućnost smještaja. Provjerite detalje putem linka.

 

Rambex d.o.o. traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Okuklju. Rok prijave je 17.4. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite više putem linka.

 

OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava distrubutera osiguranja (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuju radno iskustvo od minimalno dvije godine, minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje ovdje.

 

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji