Treba vam posao? Ove firme traže djelatnike na području naše županije!
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
26.6°C
Vrijeme za 03.08.2021.
03.08.2021. Danas
Max. 28°C Min. 25°C
Vrijeme za 04.08.2021.
04.08.2021. Sri
Max. 29°C Min. 23°C
Vrijeme za 05.08.2021.
05.08.2021. Cet
Max. 29°C Min. 24°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,968018
GBP
GBP
8,774028
USD
USD
6,304258
EUR
EUR
7,498284
Treba vam posao? Ove firme traže djelatnike na području naše županije!
24.06.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Treba vam posao? Ove firme traže djelatnike na području naše županije!

Autor: Libero Portal
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Sretno s prijavama!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Workforce za potrebe klijenta zapošljava supervizora (m/ž). Rad se odvija na terenu u Dalmaciji. Prijave se zaprimaju do 30.6. Od kandidata se očekuju minimalno srednjoškolsko obrazovanje, iskustvo u terenskom poslu, poznavanje tehnološke industrije, komunikativnost i posjedovanje prezentacijskih vještina, orijentiranost prema rezultatima i konstantni razvoj. Aplicirajte.

 

Andrea zapošljava dostavljača (m/ž) u Pločama. Rok prijave je 10.7. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Iskustvo nije uvjet, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

 

Wellness Dalmacija d.o.o. zapošljava kozmetičare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 20.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

 

Calypso, obrt, zapošljava djelatnika u vešeraju (m/ž). Mjesto rada su Polače, a prijave su otvorene do 30.6. Poslodavac osigurava hranu i smještaj. Posao obuhvaća pranje i peglanje stolnjaka i ubrusa. Više na linku.

 

Niko Bilić zapošljava roštilj majstora (m/ž). Mjesto rada je Ston, a prijave su otvorene do 7.7. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, a radno vrijeme i plaća su po dogovoru. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite putem linka.

 

Dubrovačka televizija d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika/asistenta u uredu uprave (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 11.7. Posao obuhvaća administrativne poslove, logistiku, organizaciju poslova za Upravu, pisanu i usmenu korespodenciju s klijentima te druge aktivnosti koje pomažu uredske procese. Potrebna je fleksibilnost i sklonost timskom radu te radno iskustvo od tri godine. Provjerite više putem linka.

 

Pizza shop d.o.o. zapošljava voditelja poslovanja ugostiteljskog objekta (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.6. Od voditelja se očekuje cjelovito vođenje i koordiniranje svih procesa u ugostiteljskom objektu (kuhinja, bar, terasa, nabava, organizacija) kroz komunikacijske, prodajne i upravljačke vještine te je potrebno aktivno poznavanje i praktično provođenje ugostiteljsko uslužnog djelovanja. Traži se srdačna, pristupačna, kompletna, diskretna, visokoprofesionalna osoba sposobna preuzeti odgovornosti. Provjerite detalje putem linka.

 

Taslak Trade d.o.o. traži agenta u rent a car agenciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

 

Lovor d.d. zapošljava recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Lumbarda, a prijave su otvorene do 15.7. Posao obuhvaća rad na recepciji hotela, unošenje rezervacija, primanje gostiju, izdavanje računa, rad na šanku i ostalo po potrebi. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

 

Perak auto d.o.o. zapošljava voditelja servisa (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 30.6. Posao podrazumijeva interaktivni prijem vozila u servis, dogovaranje servisnih aktivnosti, kontrolu kvalitete izvršenih radova na vozilu, poznavanje mehanike i mehaničarskih dijelova. Provjerite detalje putem linka.

 

Sretno kandidatima!

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji