Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju u Dubrovniku i županiji!
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
33.6°C
Vrijeme za 23.06.2021.
23.06.2021. Danas
Max. 30°C Min. 24°C
Vrijeme za 24.06.2021.
24.06.2021. Cet
Max. 33°C Min. 21°C
Vrijeme za 25.06.2021.
25.06.2021. Pet
Max. 32°C Min. 26°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,837505
GBP
GBP
8,736414
USD
USD
6,298943
EUR
EUR
7,493222
Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju u Dubrovniku i županiji!
28.05.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju u Dubrovniku i županiji!

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

Elektro-Team d.o.o. traži voditelja gradilišta elektro struke (m/ž). Rad se odvija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a prijave su otvorene do 2.6. Posao podrazumijeva rad na terenu, organizaciju i vođenje gradilišta, izradu ponuda, izradu građevinske knjige te obračun radova. Potreban je položeni stručni ispit, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada u AutoCADu i MS Officeu te iskustvo rada od godinu dana. Prijavite se.

 

Metro zapošljava sezonskog radnika (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 2.6. Od kandidata se očekuje ljubaznost prema kupcu i kolegama, spremnost na učenje te urednost, točnost, snalažljivost i fleksibilnost. Poslodavac omogućuje program obuke, naknade za noćni rad, praznike i nedjelje, popuste i slično. Prijavite se.

 

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Dubrovnika. Rok prijave je 9.6. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani prijavite se čim prije klikom na link.

 

Alterm zapošljava servisera klimatizacije i rashladnih sustava (m/ž). Lokacija rada je Metković, a prijaviti se možete do 30.6. Posao obuhvaća servisiranje klimatizacijskih sustava i uređaja te rashladnih sustava. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva te srednja stručna sprema. Više na linku.

 

Eko Arboretum d.o.o. zapošljava fasadere (m/ž) u Pločama. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Prijave su otvorene do 5.6. Posao podrazumijeva izradu vanjskih fasada, žbukanje, strojno žbukanje, fasadne sustave, stiropol fasade i montiranje građevinskih elemenata. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i spremnost na rad na terenu. Više na linku.

 

Trames d.o.o. traži asistenta voditelja za ljudske potencijale i opće poslove (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a rok prijave 27.6. Uvjeti su izražene organizacijske sposobnosti, vrlo dobre komunikacijske vještine i sposobnost vođenja, iznadprosječna sposobnost organiziranja i delegiranja poslova unutar Odjela te vrlo dobra sposobnost donošenja operativnih rukovodnih odluka. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

 

Obrt za usluge Prizma traži distributera reklamnog materijala (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 16.6. Posao podrazumijeva distribuciju reklamnih letaka, a uvjet je posjedovanje osobnog automobila. Razina obrazovanja i radno iskustvo nisu uvjet. Provjerite detalje ovdje.

 

Ustanova za zdravstvenu skrb Glavić traži fizioterapeuta pripravnika (m/ž) u Dubrovniku. Prijavite se do 9.6. Potrebna je viša stručna sprema. Više na linku.

 

HD usluge d.o.o. zapošljava stručnjaka zaštite na radu (m/ž) u Stonu. Prijave su otvorene do 28.6. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

 

Turistička zajednica Općina Slivno zapošljava djelatnika u turističkom informativnom centru (m/ž). Mjesto rada je Komarna, a prijave su otvorene do 2.6. Uvjeti su srednja stručna sprema, radno iskustvo od godinu i pol, poznavanje rada na računalu i engleskog jezika. Provjerite detalje putem linka.

 

Sretno kandidatima! 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji