Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju u Dubrovniku i županiji
umjereno oblačno, jak vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
17.7°C
Vrijeme za 08.05.2021.
08.05.2021. Danas
Max. 27°C Min. 18°C
Vrijeme za 09.05.2021.
09.05.2021. Ned
Max. 23°C Min. 16°C
Vrijeme za 10.05.2021.
10.05.2021. Pon
Max. 23°C Min. 15°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,866427
GBP
GBP
8,675630
USD
USD
6,233005
EUR
EUR
7,526977
Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju u Dubrovniku i županiji
29.04.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju u Dubrovniku i županiji

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Ugostiteljstvo Botić d.o.o. zapošljava šefa kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Cavtat, a prijaviti se možete najkasnije do 4.5. Posao obuhvaća vođenje operativnog rada kuhinje, edukaciju osoblja, kontrolu higijene te pripremu jela prema jelovniku i sudjelovanje u kreiranju novih jela. Poslodavac nudi besplatan smještaj i hranu te naknadu za prijevoz. Aplicirajte

 

Studenac d.o.o. traži prodavače (m/ž) u Orebiću. Potrebno je više osoba na poziciji, a prijave su otvorene do 9.5. Posao obuhvaća izlaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe, rad na blagajni, brzo, točno i uredno izvršavanje zadanih poslova i ljubaznost u odnosu prema kupcima. Više na linku.

 

Ariston GT d.o.o. zapošljava konobara (m/ž), šankista / barmena (m/ž), kuhinjskog radnika (m/ž), pekara bureka i pizze (m/ž). Mjesto rada je Cavtat, a prijaviti se možete najkasnije do 18.5. Potrebno je radno iskustvo od tri godine i srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

 

Tehno Elektronik d.o.o. zapošljava montera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Potrebno je samostalno čitanje radioničkih nacrta i montažnih projekata, poštivanje mjera zaštite na radu i zaštite od požara. Plaća je u skladu s kompetencijama, a porast plaće u skladu s razvojem vještina i doprinosa. Potražite kako aplicirati.

 

Importanne Resort zapošljava radnika u praonici rublja (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Potrebno je više osoba na poziciji i srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

 

Nautika Borovina d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž), kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Vela Luka, a prijave su otvorene do 16.5. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća brigu o čistoći radnog prostora i radne opreme, pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja, primjenjivanje mjera i sredstava zaštite na radu i slično. Više na linku.

 

Pekara Antonia zapošljava slastičara (m/ž) u Orebiću. Rok prijave je 15.5. Potrebna je minimalno osnovna škola. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

 

Smještaj i to d.o.o. zapošljava kućnog majstora (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 11.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više na linku.

 

Čerin, obrt, zapošljava tesara (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a prijave su otvorene do 31.5. Poželjno je da osoba ima radno iskustvo i da se snalazi s planovima. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje putem linka.

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' zapošljava logopeda (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijaviti se možete do 26.5. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema. Rad je omogućen u opremljenom prostoru sa dostupnim suvremenim logopedskim setom i materijalima. Više na linku.

 

Sretno kandidatima! 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji