vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
30.8°C
Vrijeme za 15.08.2020.
15.08.2020. Danas
Max. 29°C Min. 25°C
Vrijeme za 16.08.2020.
16.08.2020. Ned
Max. 28°C Min. 23°C
Vrijeme za 17.08.2020.
17.08.2020. Pon
Max. 28°C Min. 23°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,944859
GBP
GBP
8,267946
USD
USD
6,318683
EUR
EUR
7,477530
Tražite posao? Ovi poslodavci u Dubrovniku i županiji zapošljavaju unatoč korona krizi
23.07.2020 | Gospodarstvo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Tražite posao? Ovi poslodavci u Dubrovniku i županiji zapošljavaju unatoč korona krizi

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

 

 

Pizza shop d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž). Mjesto rada su Mlini, a rok prijave 29.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao se sastoji od organizacije cjelokupnog rada kuhinje, kontrole pripremljene hrane, nadgledanja svih faza rada kuhanja. Provjerite više ovdje.

 

 

Lovor d.d. traži kućne majstore (m/ž) u Lumbardi. Rok prijave je 10.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Provjerite kako aplicirati.

 

 

Anker Grupa d.o.o. zapošljava spasilaca – radnika na plaži (m/ž) u Lopudu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi samački smještaj, dva obroka dnevno i neto plaću od 5970 kuna. Provjerite detalje na linku.

 

 

Ugostiteljstvo Botić d.o.o. traži šefa kuhinje (m/ž) u Cavtatu. Rok prijave 21.8. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

 

 

Jelavić d.o.o. traži barmena – koktel majstora (m/ž) za rad u Dubrovniku. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao obuhvaća pripremu svih vrsti koktela. Provjerite kako aplicirati.

 

 

Dominant d.o.o. traži radnika u proizvodnji drvene ambalaže (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 31.7. Potrebno je više izvršitelja, a uvjet je minimalno završena osnovna škola. Detalje pronađite na linku.

 

 

 

Texo molior d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Cavtatu. Potrebno je više izvršitelja s iskustvom od pet godina. Poslodavac nudi smještaj i topli obrok. Provjerite kako aplicirati ovdje.

 

 

 

LFM Interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 13.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac budi zajednički smještaj. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

 

 

 

Epeos Pro d.o.o. traži keramičara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 13.8. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo rada od godine dana. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu na linku

 

 

Mozaik d.o.o. traži šefa smjene i prodaje na recepciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 13.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Traži se minimalno završena srednja škola ili viša stručna sprema. Provjerite kako aplicirati.

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji