pretežno oblačno
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
15.0°C
Vrijeme za 31.05.2020.
31.05.2020. Danas
Max. 19°C Min. 14°C
Vrijeme za 01.06.2020.
01.06.2020. Pon
Max. 21°C Min. 12°C
Vrijeme za 02.06.2020.
02.06.2020. Uto
Max. 22°C Min. 13°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,087208
GBP
GBP
8,380134
USD
USD
6,812199
EUR
EUR
7,584021
Ostali ste bez posla? Ovi poslodavci zapošljavaju u našoj županiji unatoč kriznom razdoblju
05.05.2020 | Gospodarstvo
U SURADNJI S POSAO.HR

Ostali ste bez posla? Ovi poslodavci zapošljavaju u našoj županiji unatoč kriznom razdoblju

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

Poduzeće LUMISS D.O.O. zapošljava na poziciji elektrotehničar - elektroinstalater (m/ž) za rad na jakoj i slaboj struji po gradilištima u Dubrovniku i okolici. Mjesto rada je Dubrovnik. Radno iskustvo nije potrebno. Detalje o načinu prijave potražite na linku.

 

TRAG d.o.o. iz Dubrovnika zapošljava dva armirača (m/ž) i dva tesara (m/ž) na određeno i to zbog povećanog opsega posla. Radno iskustvo nije potrebno. Glavni uvjet je završena trogodišnja srednja škola. Ukoliko želite raditi za ovo poduzeće, kliknite na poveznicu .

 

Poznati trgovački lanac Tommy traži dvije osobe koje će zaposliti na poziciji prodavač (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Novozaposlene osobe bavit će se prodajom razne prehrambene robe te radom na blagajni. Od kandidata se očekuje odgovoran pristup radnim zadacima, dinamičnost i sklonost timskom radu. Glavni uvjet je pola godine radnog iskustva. Detalje o načinu prijave potražite na linku .

 

PEMO d.o.o. je u potrazi za čak deset prodavača (m/ž) za rad u trgovini prehrambenih proizvoda. Mjesto rada je Dubrovnik. Prethodno radno iskustvo je poželjno. Postoji i mogućnost stalnog zaposlenja. Za više informacija kliknite na link .

 

CAPITALIS d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Prethodno radno iskustvo nije potrebno. Od vas se očekuje da poznajete osnove rada na računalu. Poslodavac će novom zaposleniku osigurati samački smještaj. Natječaj je otvoren do 24.05. Detalje potražite na poveznici .

 

LOGISTIKA MATIĆ d.o.o. iz Metkovića zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž). Radi se o terenskom poslu. Radi se na području Dubrovnika, Metkovića, Splita i Zagreba. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Prijave se zaprimaju do 15.05., stoga požurite! Više na linku .

 

MATIĆ COMERCCE II traži vozača teretnog vozila (m/ž) za prijevoz i dostavu robe te skladištenje iste. Kandidat mora imati položen vozački ispit C i E kategorije. Posao se obavlja na području Europske unije. Nudi se i ugovor na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku .

 

Hrvatska novčarska institucija Auro Domus d.o.o., specijalizirana za financijske usluge i trgovinu zlatom, traži djelatnike za rad u mjenjačnici (m/ž) i to u sljedećim gradovima, naseljima i općinama: Biogradu na Moru, Dubrovniku, Hvaru (Hvar), Jelsi (Hvar), Starom Gradu (Hvar) Korčuli, Makarskoj, Novalji, Podgori, Primoštenu, Rabu, Splitu, Trogiru, općini Tisno, Tribunju, Vodicama, Zadru, mjestu Jezera, Okrugu Gornjem, Visu, Komiži te Skradinu. Radi se o sezonskim poslovima. Glavni uvjet je osnovno znanje rada na računalu. Detalje natječaja možete potražiti na linku .

 

Atom građenje d.o.o. traži tesara (m/ž). Mjesto rada je naselje Doli. Poslodavac očekuje pet godina radnog iskustva. Zajednički smještaj je osiguran. Natječaj je otvoren do 30.05., a kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku .

 

Obrt TEHNOMOBIL iz Metkovića traži elektroinstalatera (m/ž) koji će postavljati, ispitivati, stavljati u pogon i održavati niskonaponske instalacije i postrojenja za raspodjelu električne energije, antenske i komunikacijske instalacije, uzemljenja i gromobrane te postrojenja za izjednačavanje potencijala, rasvjetnih uređaja i rezervnih izvora električne energije. Od kandidata se očekuje samostalnost. Glavni uvjet za zapošljavanje je pet godina radnog iskustva. Očekivana neto plaća je 6.500 kuna. Za više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 22.07., kliknite na link .

 

Za ostale poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite pozicije koje su trenutno raspoložive za prijavu. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji