umjeren vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
27.5°C
Vrijeme za 12.07.2020.
12.07.2020. Danas
Max. 30°C Min. 24°C
Vrijeme za 13.07.2020.
13.07.2020. Pon
Max. 28°C Min. 21°C
Vrijeme za 14.07.2020.
14.07.2020. Uto
Max. 27°C Min. 21°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,087641
GBP
GBP
8,415237
USD
USD
6,673897
EUR
EUR
7,534162
Posla u Dubrovniku još ima! Provjerite tko sve zapošljava ovog tjedna
30.04.2020 | Gospodarstvo
U SURADNJI S POSAO.HR

Posla u Dubrovniku još ima! Provjerite tko sve zapošljava ovog tjedna

Autor: Libero Portal
Foto:
Ako tražite posao, provjerite što se sve nudi na krajnjem jugu

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Emerson Croft zapošljava na sljedećim pozicijama: HR Administrator (m/ž), Investment Analyst (m/ž), QA Automation Engineer (m/ž), Product Manager (m/ž), DevOps Engineer (m/ž), Mobile QA Tester (m/ž), Sales Operation Generalist (m/ž). Poslodavac nudi rad od kuće, a rok prijave je 12.5. Prijavite se na neku od čak 20 pozicija u ponudi. Provjerite više i aplicirajte.

 

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca/ djelatnika u mjenjačnici – sezonski (m/ž) za gradove Dubrovnik i Korčula. Traži se osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 30.5. Aplicirajte.

 

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Dubrovniku. Prijavite se najkasnije do 4.5. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

 

Računoservis traži knjigovođu (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 5.5. Potrebno je obrazovanje ekonomskog smjera, a prednost donosi smjer računovodstvo i financije. Traži se znanje engleskog jezika, služenje računalom i MS Office paketom. Provjerite više na linku.

 

Trag d.o.o. zapošljava u Dubrovniku: armirač (m/ž), tesar (m/ž), vozač (m/ž) i pomoćni građevinski radnik (m/ž). Rok prijave je 28.5. Potrebno je više osoba na pozicijama. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

 

Tehnomobil zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Metkoviću. Potrebno je više izvršitelja s radnim iskustvom od pet godina. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Nudi se neto plaća od 6.500 kuna. Detalje provjerite na linku. Ivo Jerković, Trgovina "Orašac" traži prodavača (m/ž). Mjesto rada je Orašac, a rok prijave je 27.5. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite više ovdje.

 

Capitalis d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 24.5. Poslodavac osigurava smještaj. Nije potrebno prethodno radno iskustvo. Sve potrebne informacije pronađite na linku.

 

Opačak Perna d.o.o. traži pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Orebić, a rok prijave 12.5. Potrebno je radno iskustvo od pola godine i samački smještaj. Provjerite detalje ovdje.

 

Lumiss d.o.o. zapošljava elektrotehničara/ elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 25.5. Posao obuhvaća rad na jakoj i slaboj struji. Provjerite više ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji