Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju u gradu i županiji
slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
8.6°C
Vrijeme za 14.04.2021.
14.04.2021. Danas
Max. 7°C Min. 7°C
Vrijeme za 15.04.2021.
15.04.2021. Cet
Max. 15°C Min. 6°C
Vrijeme za 16.04.2021.
16.04.2021. Pet
Max. 15°C Min. 6°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,864491
GBP
GBP
8,711681
USD
USD
6,325368
EUR
EUR
7,562610
Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju u gradu i županiji
11.03.2021 | Gospodarstvo
U SURADNJI S POSAO.HR

Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju u gradu i županiji

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

 

Jamar traži konobare/ šankere (m/ž) za sezonski rad. Mjesto rada je Korčula, a prijave su otvorene do 17.3. Obvezno je poznavanje engleskog jezika i minimalno trogodišnje iskustvo rada na navedenim pozicijama. Od radnika/ ica očekuje se ljubaznost, pristojnost, urednost i organiziranost. Poslodavac nudi samački smještaj, novce po dogovoru i mogućnosti razvoja. Aplicirajte.

 

 

Golemac voće i povrće, obrt, zapošljava pomoćnog radnika u poljoprivredi (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 18.3. Uvjet je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije obvezno. Provjerite više na linku.

 

 

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

 

 

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) uDubrovniku. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

 

 

Kalvados traži pomoćnog radnika za poslove montaže namještaja (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.3. Posao zahtjeva poznavanje poslova montaže, iako isto nije uvjet. Poželjno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja. Provjerite detalje ovdje.

 

 

Rentals Dubrovnik d.o.o. u potrazi je za turističkim vodičima (m/ž). Mjesto rada je Dubrovik, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Potrebne su osobe za vođenje grupnih i privatnih tura na engleskom jeziku. Iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

 

 

Laguna Novigrad d.d. traži suradnika gastro materijalnog poslovanja (m/ž) u Orebiću. Aplicirati možete najkasnije do 24.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Traži se računalna pismenost. Posao obuhvaća odgovornost za materijalno i financijsko praćenje hrane, pića, trgovačke i komisione robe, ambalaže i potrošačkog materijala, dnevno preuzimanje potreba odjela i slično. Provjerite više ovdje.

 

 

TAB Architecture d.o.o. traži projektanta suradnika (m/ž). Traži se više osoba na poziciji. Lokacija rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete najkasnije s 2.4. Poželjno je radno iskustvo te poznavanje rada u BIM-u.Od kandidata se očekuju diplomirani arhitekti/ ce. Više na linku.

 

 

Ledo plus d.o.o. zapošljava dostavljača u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 6.4. Od kandidata/ kinja očekuje se srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite detalje ovdje.

 

 

Građa d.d. zapošljava voditelja skladišta (m/ž). Mjesto rada je Opuzen, a aplicirati možete do 19.3. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više putem linka.

 

 

Sretno kandidatim!

 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji