slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
10.8°C
Vrijeme za 24.01.2021.
24.01.2021. Danas
Max. 11°C Min. 11°C
Vrijeme za 25.01.2021.
25.01.2021. Pon
Max. 10°C Min. 4°C
Vrijeme za 26.01.2021.
26.01.2021. Uto
Max. 9°C Min. 1°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,015499
GBP
GBP
8,481130
USD
USD
6,208391
EUR
EUR
7,554991
Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju unatoč kriznom razdoblju
17.12.2020 | Gospodarstvo
U SURADNJI S POSAO.HR

Tražite posao? Ovi poslodavci hitno zapošljavaju unatoč kriznom razdoblju

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Era-Commerce d.o.o. zapošljava u Opuzenu, a otvorene su pozicije: šef prodaje građevinskog materijala (m/ž), referent robnog knjigovodsta (m/ž), referent nabave (m/ž), prodavač građevinskog materijala (m/ž), pomoćni skladišni radnik (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 24.12. Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

 

Sokol d.o.o. zapošljava zaštitara – čuvara (m/ž) u Dubrovniku. Traži se više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 16.1.2021. Troškove ishođenja licence za zaštitara/ čuvara u potpunosti snosi poslodavac. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

 

RapidSpeedbox zapošljava na poziciji Linux System Administrator (m/ž). Rad se odvija od kuće, a prijave su otvorene do 8.1.2021. Za poziciju je potrebno napredno tehničko znanje, prethodno znanje o Linuxu i IT-u, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, mogućnost rada od kuće i posjedovanje Skype-a. Prijavite se.

 

Uslužni obrt Ante zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Lokacija rada su Ploče, a prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite detalje putem linka.

 

Mesna industrija Šakić traži mesara (m/ž) u Orebiću. Prijave su otvorene do 7.1. 2021. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje i kako aplicirati putem linka.

 

Tehnodelta d.o.o. zapošljava direktora firme (m/ž) u Opuzenu. Prijave su otvorene do 15.1.2021. Poželjno je iskustvo na rukovodećim poslovima. Na oglas se mogu javiti osobe sa završenom visokom školom građevinske ili strojarske struke. Saznajte više putem linka.

 

Luxury Home j.d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 24.12. Potrebna je srednja stručna sprema i pet godina radnog iskustva. Provjerite više na linku.

 

Pemo d.o.o. traži čistača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Uvjeti su minimalno završena osnovna škola i godina dana radnog iskustva. Posao obuhvaća održavanje čistoće u prostorima poslodavca. Aplicirati možete najkasnije s 31.12. Više na linku.

 

Viva d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Traži se visoka stručna sprema i znanje engleskog jezika. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te poznavanje osnova informatike. Posao obuhvaća samostalnu organizaciju prodaje, rukovođenje osobljem u prodaji, povećanje prodaje i slično. Provjerite više ovdje.

 

Tvrtka unitedprint.com traži direktora poslovanja za područje Hrvatske (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 9.1.2021. Od kandidata se očekuje poslovno iskustvo u vanjskoj prodaji, a velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima. Uvjeti su dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju, sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama upravljanja, dobro razumijevanje procesa e-trgovine i slično. Poslodavac nudi rad u financijski vrlo stabilnom i profitabilnom poduzeću s vrlo iskusnim međunarodnim članovima uprave. Prijavite se klikom na link

 

Sretno kandidatima! 

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

 

Vaš posao.hr. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji