pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
25.1°C
Vrijeme za 14.07.2020.
14.07.2020. Danas
Max. 25°C Min. 20°C
Vrijeme za 15.07.2020.
15.07.2020. Sri
Max. 26°C Min. 18°C
Vrijeme za 16.07.2020.
16.07.2020. Cet
Max. 25°C Min. 21°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,061690
GBP
GBP
8,382808
USD
USD
6,651142
EUR
EUR
7,527762
Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika iz Dubrovačko-neretvanske županije
27.05.2020 | Gospodarstvo
U SURADNJI S POSAO.HR

Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika iz Dubrovačko-neretvanske županije

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Ane Švarc traži medicinskog tehničara (m/ž) za terenski rad u Dubrovniku. Novozaposlena osoba bit će zadužena za zdravstvenunjegu bolesnika. Poslodavac očekuje minimalno godinu radnog iskustva. Za više detalja o ovom natječaju, otvorenom do 10.06. kliknite na poveznicu.

 

Glavinić d.o.o. traži prodavača pekarskih proizvoda (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 25.06. Radno iskustvo je prednost, a minimalan uvjet za prijavu je završena trogodišnja srednja škola. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

 

Jedna od vodećih pekarskih tvrtki Babić traži voditelja distribucije i skladišta u pekarskom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 04.06. Novozaposlena osoba bit će zadužena za organizaciju rada distribucije i skladištaorganizaciju i nadzor nad radom drugihzaposlenikakontrolu izvršenja i pravovremenosti obavljanja radnih zadataka radnika u sektoru distribucije i skladišta te za obavljanje drugih srodnih poslova. U obzir dolaze kandidati s minimalno dvije godine iskustva na istom ili sličnom poslu. Želite se prijaviti na ovaj natječaj? Kliknite ovdje.

 

Vonpharma HR d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za dodatke prehrani na području Dalmacije. Traži se energična, dinamična, fleksibilna osoba. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, poslovno vozilo, računalo, mobilni telefon te stimulativni uvjeti i bonusi. Natječaj je otvoren do 09.06. Kako biste se prijavili kliknite ovdje.

 

Dom zdravlja Dubrovnik traži doktora medicine specijalista ginekologije i opstetricije (m/ž) za rad u ordinaciji zdravstvene zaštite žena. Prijave se zaprimaju do 14.06. Nudi se ugovor na neodređeno. Kandidat mora imati licencu za samostalan rad. Radno iskustvo nije potrebno, ali je prednost. Ostale detalje natječaja možete pronaći na linku.

 

PoduzećINK-KUZMAN zapošljava na sljedećim pozicijama: konobar (m/ž), kuhar (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž) te sobar (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Za više detalja o svakom pojedinačnom natječaju te o načinu prijave kliknite na poveznicu.

 

Kogo d.o.o. traži spremača (m/ž) za rad u Apartmanskom naselju Prišćapac. Smještaj i hrana su osigurani. Mjesečna plaća je u iznosu od 5.000 kuna. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

 

Opačak Perna d.o.o. iz naselja Orebić zapošljava čistača (m/ž) i to za rad tijekom sezone. Kandidat mora imati barem pola godine radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj. Ukoliko vam je ovaj oglas za posao zanimljiv kliknite na link.

 

IN LINE d.o.o. traži tri keramičara (m/ž). Mjesto rada je grad Metković, a rok prijave 15.06. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a očekuje barem dvije godine iskustva. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

 

Obrt Tehnomobil iz Metkovića traži elektroinstalatera (m/ž) koji će postavljati, ispitivati, stavljati u pogon i održavati niskonaponske instalacije i postrojenja za raspodjelu električne energije, antenske i komunikacijske instalacije, uzemljenja i gromobrane te postrojenja za izjednačavanje potencijala, rasvjetnih uređaja i rezervnih izvora električne energije. Od kandidata se očekuje samostalnost. Glavni uvjet za zapošljavanje je pet godina radnog iskustva. Očekivana neto plaća je 6.500 kuna. Za više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 22.07., kliknite na link.

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji