pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
22.7°C
Vrijeme za 18.08.2019.
18.08.2019. Danas
Max. 29°C Min. 20°C
Vrijeme za 19.08.2019.
19.08.2019. Pon
Max. 29°C Min. 21°C
Vrijeme za 20.08.2019.
20.08.2019. Uto
Max. 30°C Min. 22°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
+0.00%
CHF
CHF
6,795031
+0.00%
GBP
GBP
8,099475
+0.00%
USD
USD
6,662589
+0.00%
EUR
EUR
7,383481
 Direct booker među top tri rastuće kompanije u Hrvatskoj:
01.05.2019 | Gospodarstvo
USPJEH SUGRAĐANA

Direct booker među top tri rastuće kompanije u Hrvatskoj: "Iznajmljivači su nam važniji od gostiju"

Autor: Libero Portal
Foto: Libero portal
Direct booker je mlada kompanija, ne samo po godini osnutka, već i je prosjek godina zaposlenika - 32

Među top tri najbrže rastuće kompanije u Republici Hrvatskoj pronašla se i mlada dubrovačka agencija Direct booker. Na listi od čak 200 kompanija Direct booker bilježi izrazito pozitivno poslovanje. Kontinuirani rad i predanost poslu poklopili su se s kriterijima analize.  

"To su pet kriterija na temelju kojih smo mi izašli među prva tri. Znači, hajdemo reći da je olakotna okolnost za nas bila što smo osnovani 2013. pa imamo konstantan rast od 2013. pa nadalje. Poslovanje konstantno raste, broj zaposlenih raste, prihodi rastu. Uz konstantno povećanje zaposlenika, radimo na tome da ti zaposlenici imaju i stalno bolje uvjete veće plaće, bolje urede. Ulažemo konstantno u poslovanje i mogu reći da je rezultat ovog istraživanja i rezultat našeg poslovanja." kazao je Nikola Grubelić, osnivač i direktor Direct Bookera.

Agencija broji preko 5 ipo tisuća apartmana, koje je posjetilo oko milijun stanovnika, a svoje poslovanje šire van Dubrovnika. 

"Trenutno brojimo 43 stalno zaposlena. Tijekom sezone imamo nekih 20-ak sezonaca, sjedište je u Dubrovniku i imamo ured u Splitu. Dok se naše poslovanje temelji i na franšiznom konceptu poslovanja. Imamo 16 franšiza, od toga su 4 van Hrvatske dok su ostalih 12 u Hrvatskoj. Sve skupa brojimo pod brendom otprilike oko 80 zaposlenih." izjavio je.

Direct booker je mlada kompanija, ne samo po godini osnutka, već i je prosjek godina zaposlenika 32, upravo oni dobrim dijelom su zaslužni za visoke rezultate. Netipična su agencija koja ima drugačiji pogled na branšu i tržište, što ih je i dovelo do uspjeha.

"Za ostvarivanje ovakvog rezultata, najprije tu su naše obitelji koje su nas uvijek podržavale i podupirale jer smo radili, pogotovo prvih godina veliki broj sati. Otprilike oko 12 do 13 sati dnevno, i to je zaista bilo nešto što bez kvalitetne potpore obitelji i svojih bližnjih ne bi to mogli napraviti. Tu su i zaposlenici koji su najviše doprinijeli ovom rezultatu jer bez njih bi se ovdje radilo samo o tehnologiji i o imenu brenda, a zaposlenici su ti koje nose cijeli posao. Zaposlenici, naši iznajmljivači i naravno gosti. Iznajmljivači su nam cijelo vrijeme pružali potporu, pružali svoje povjerenje i na temelju njih brojke rastu." rekao je Grubelić.

"Nama nisu toliko važni gosti koliko su nam važni iznajmljivači. Mi preko iznajmljivača dolazimo do gostiju, tako da su nam gosti sekundarni, zvuči malo čudno, ali prvo su nam iznajmljivači. Cijelo vrijeme poslovni model pravimo tako da iznajmljivači budu najzadovoljniji, da imaju što veće rezultate, prihode i što bolja popunjenost, a naravno tu su i gosti. To je hajdemo reći, neki trokut zadovoljstva." rekao je.

Kompanija ima još prostora za razvijanje, a svojim upornim radom nastoje doći do cilja.

Više pogledajte u prilogu!

Video

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji