povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
25.7°C
Vrijeme za 11.08.2020.
11.08.2020. Danas
Max. 26°C Min. 26°C
Vrijeme za 12.08.2020.
12.08.2020. Sri
Max. 30°C Min. 25°C
Vrijeme za 13.08.2020.
13.08.2020. Cet
Max. 29°C Min. 25°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,933532
GBP
GBP
8,294196
USD
USD
6,332355
EUR
EUR
7,463947
HEP Opskrba nagrađena certifikatom Poslodavac Partner
14.01.2020 | Gospodarstvo
VISOKI STANDARDI

HEP Opskrba nagrađena certifikatom Poslodavac Partner

Autor: Libero Portal
Foto: HEP
Certifikat Poslodavac Partner je prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, a HEP ga dobiva drugu godinu zaredom

Certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, drugu je godinu zaredom dodijeljen HEP Opskrbi. Svečano uručenje održano je u prostorijama HEP Opskrbe, a Mario Puntarić, direktor HEP Opskrbe, primio je certifikat Poslodavac Partner od Martine Kessler, voditeljice projekta Certifikat Poslodavac Partner. Ovaj certifikat dodjeljuje se od 2005. godine tvrtkama koje zadovoljavaju visoke standarde izvrsnosti kada je u pitanju upravljanje ljudskim resursima.

 

 

„Stjecanjem certifikata Poslodavac Partner još jednom smo potvrdili koliko nam je bitno kvalitetno upravljati razvojem naših zaposlenika koji su ključ uspješnog poslovanja. HEP Opskrba je tvrtka koja je orijentirana na kupce, kojih u ovom trenutku ima više od 95.000, a upravo naši zaposlenici najviše pridonose ostvarivanju uspješnih poslovnih rezultata koji su i pozicionirali HEP Opskrbu kao vodećeg opskrbljivača električnom energijom u Hrvatskoj. Dokazali smo da imamo visoke standarde na području upravljanja ljudskim potencijalima i da nam je važno svim zaposlenicima pružiti jednake mogućnosti za profesionalni razvoj.“ istaknuo je Mario Puntarić, direktor HEP Opskrbe.

 

 

U sklopu certifikacije za status Poslodavca Partnera, tvrtke prolaze kroz iscrpnu analizu procesa upravljanja ljudskim potencijalima u pet velikih područja – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. U odnosu na prošlogodišnji proces certifikacije, HEP Opskrba je ove godine ostvarila viši rezultat u čak četiri velika područja, time pokazavši predanost kontinuiranom unapređenju svojih procesa upravljanja zaposlenicima.

 

 

HEP Opskrba se posebno istaknula rezultatima koje su postigli u području koje se odnosi na usavršavanje i razvoj zaposlenika, s posebnim naglaskom na kvalitetnu analizu obrazovnih potreba svojih zaposlenika, visoku dostupnost različitih razvojnih programa svim zaposlenicima, visoka ulaganja u razvoj, kvalitetnu procjenu uspješnosti razvojnih programa te generalno promicanje kulture razvoja kompetencija među svojim zaposlenicima, navodi se u priopćenju HEP-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji