povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
11.8°C
Vrijeme za 11.12.2019.
11.12.2019. Danas
Max. 9°C Min. 9°C
Vrijeme za 12.12.2019.
12.12.2019. Cet
Max. 11°C Min. 8°C
Vrijeme za 13.12.2019.
13.12.2019. Pet
Max. 12°C Min. 8°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
+0.06%
CHF
CHF
6,812053
-0.21%
GBP
GBP
8,826157
-0.02%
USD
USD
6,710619
+0.03%
EUR
EUR
7,436037
Pismo čitateljice: Želim objaviti ovo što sam doživjela u Općoj bolnici Dubrovnik!
31.07.2019 | Grad, to ste vi
VAŠA ISKUSTVA

Pismo čitateljice: Želim objaviti ovo što sam doživjela u Općoj bolnici Dubrovnik!

Autor: Libero Portal
Foto:
Posebno se osvrnula na jedan odjel

Pismo čitateljice o iskustvu koje je doživjela u Općoj bolnici Dubrovnik i odlučila podijeliti s javnosti, prenosimo u cijelosti: 

 

"Iako je najčešći razlog obraćanja javnosti iskazivanje nekog nezadovoljstva, cilj mog pisanja je potpuno drugačiji. Ovim putem želim nabrojati sve one ljude s kojima sam u Gradu u zadnja dva mjeseca, igrom slučaja bila u kontaktu, koji rade pod vrlo teškim uvjetima, koji nisu adekvatno plaćeni za svoj posao, a koji svoj posao obavljaju predano i s ljubavlju.

 

Bila mi je želja nabrojati imena svih mediciskih sestara i osoblja gradske bolnice Dubrovnik, odjela Interne II, ali bojeći se da bi mogla nekoga nenamjerno izostaviti i nekome napraviti nepravdu, pohvalu adresiram na cijeli odjel.

 

Prva stvar koja će vam na odjelu Interna II upasti za oko je izuzetna čistoća. Bez obzira kada se nađete na Odjelu, zateći ćete čisto bijele krevete i uredno presvučene, čiste i spremljene pacijente. Najveć broj njih je nepokretan. Profesionalizam, humanost i lakoća djelovanja su karakteristika ovog odjela.

 

Za dr. Maria Ilića, ne samo izuzetnog stručnjaka - nefrologa i već profesionalca kod kojeg je u sredistu ČOVJEK, bez obzira na dob ili porijeklo, postoje samo riječi hvale i zahvalnosti.

 

Odlika dubrovačkih vatrogasaca nije samo hrabrost, već izuzetna humanost. U pauzima u kojima se ne susreću sa prirodnih nepogoda, oni se trude da stanovnicima Dubrovnika budu na usluzi i olakšaju život. Sjajno funkcioniranje patronažne službe u Gružu, pa pretpostavljam i u cijelom Dubrovniku, odlična organiziranost Caritasa, ljubaznost Caritasove direktorice i zaposlenika, kao i susretljivost i strpljenje vozača Gradskog prijevoza, koji nekada voze zaista pod teškim uvjetima, su stvari koje se u Dubrovniku moraju javno pohvaliti.

 

Sve do onoga trenutka u kojemu će svi ovi ljudi imati bolje uvjete rada i adekvatniju nadoknadu za svoj rad, na ovaj način im se moramo zahvaljivati i davati im do znanja da mi, korisnici njihovih usluga, znamo da cijenimo ono što nam pružaju."

 

Dina Krilić, Gruž, Dubrovnik

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji