Ljubavna katastrofa: Koji su horoskopski znakovi najgori odabir za vas?
umjeren vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
2.5°C
Vrijeme za 21.01.2022.
21.01.2022. Danas
Max. 1°C Min. 1°C
Vrijeme za 22.01.2022.
22.01.2022. Sub
Max. 5°C Min. -2°C
Vrijeme za 23.01.2022.
23.01.2022. Ned
Max. 6°C Min. -4°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,274484
GBP
GBP
9,001489
USD
USD
6,634807
EUR
EUR
7,522544
Ljubavna katastrofa: Koji su horoskopski znakovi najgori odabir za vas?
12.01.2022 | Lifestyle
ASTROLOGIJA

Ljubavna katastrofa: Koji su horoskopski znakovi najgori odabir za vas?

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Doznajte koji znakovi nisu kompatibilni, ali imajte na umu da su to ipak samo astrološke pretpostavke

1. Ovan – najgore se slaže s Rakom i Jarcem

 

Ovan je ekstrovertirani znak, vrlo energičan i vatrene osobnosti. Stoga ne čudi da se najmanje slaže s konzervativnijim znakovima, poput introverta Raka i Jarca.

 

2. Bik – najgore se slaže s Lavom i Vodenjakom

 

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji dok su Lav i Vodenjak izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od Bika, konformizam, životni red i pravila ne znače previše.

 

3. Blizanci – najgore se slažu s Djevicom i Ribama

 

Blizanac je nestalan znak koji obožava promjene i uzbuđenja dok su Djevica i Ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, Blizanca mogu privući oštroumnost Djevice i sanjarska priroda Riba, ali na duge staze ova kombinacija rijetko uspijeva.

 

4. Rak – najgore se slaže s Ovnom i Vagom

 

Rak traži stabilnost, a veza s Ovnom ili Vagom nerijetko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a Vaga često traži raznolikost pa u vezi s ovim znakovima Rak, kojemu su važna praktičnost i stabilnost, neće se osjećati ugodno.

 

5. Lav – najgore se slaže s Bikom i Škorpionom

 

Lav i Bik ne slažu se jer su oboje vrlo tvrdoglavi i navikli su dobivati upravo ono što žele. Škorpion, pak, ima vrlo čvrstu snagu volje zbog čega se također sukobljava s Lavom – ova dva znaka ne odgovaraju si jer su jednostavno previše slični.

 

6. Djevica – najgore se slaže s Blizancima i Strijelcem

 

U vezi s Blizancem Djevica se često osjeća frustriranom. Blizanac obično razmišlja općenito, dok Djevicu više zanimaju specifični detalji. Isto vrijedi i za kombinaciju sa Strijelcem.

 

7. Vaga – najgore se slaže s Rakom i Jarcem

 

Vrlo društvenoj Vagi ne odgovara predanost Raka rutini i kućnom životu. Uporni Jarčevi pak mogu biti previše naporni da bi Vagu učinili sretnom i stabilnom.

 

8. Škorpion – najgore se slaže s Lavom i Vodenjakom

 

Lav bi se Škorpionu na početku mogao učiniti kao srodna duša jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zbog toga što oba imaju vrlo jaku samovolju teško funkcioniraju skupa. S Vodenjakom, pak, ima zajedničku tvrdoglavost što je također razlog neslaganja.

 

9. Strijelac – najgore se slaže s Djevicom i Ribama

 

Strijelac će pronaći neke zajedničke točke s Djevicom i Ribama, naročito s ribama čija sanjarska priroda odgovara Strijelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve zbroji, ne čine dobar par. Dok Strijelac svemu pristupa entuzijastično i voli sve probati odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

 

10. Jarac – najgore se slaže s Ovnom i Vagom

 

Jarac voli sve raditi smireno i promišljeno, dok je ovan impulzivan i donosi odluke na brzinu, bez puno prethodnog razmišljanja. Nad Vagom će, pak, Jarac teško moći imati kontrolu.

 

11. Vodenjak – najgore se slaže s Bikom i Škorpionom

 

Slobodoumnog Vodenjaka frustrirat će Bikovi kruti stavovi. I Vodenjak i Škorpion uvijek imaju snažno vlastito mišljenje o svemu i oba znaka uvijek žele biti u pravu, piše Zadovoljna.

 

12. Ribe – najgore se slažu s Blizancima i Strijelcem

 

Ribama je teško razumjeti Blizančev tijek misli jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok Blizanac voli puno govoriti. Strijelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumit će mirnu Ribu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji