Posljednji puni Mjesec u godini poziva na oprez, a najviše će utjecati na ove znakove
umjereno oblačno, vjetrovito
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
4.0°C
Vrijeme za 06.02.2023.
06.02.2023. Danas
Max. 4°C Min. -2°C
Vrijeme za 07.02.2023.
07.02.2023. Uto
Max. 6°C Min. -2°C
Vrijeme za 08.02.2023.
08.02.2023. Sri
Max. 5°C Min. -2°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,9989
GBP
GBP
0,89250
USD
USD
1,0937
Posljednji puni Mjesec u godini poziva na oprez, a najviše će utjecati na ove znakove
06.12.2022 | Lifestyle
ASTROLOGIJA

Posljednji puni Mjesec u godini poziva na oprez, a najviše će utjecati na ove znakove

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
U četvrtak, 8. prosinca puni Mjesec obasjat će nebo

Budući da će biti u zagrljaju s retrogradnim Marsom, pripremite se na lažne informacije i netočne detalje koji mogu dovesti do sukoba. Ovaj puni Mjesec može ukazivati na pogrešno usmjerenu ljutnju i agresiju, osobito kroz riječi i komunikaciju. Emocije su obično uzburkane tijekom punog Mjeseca pa će biti važno da pripazite na svoje riječi.

 

Budući da se odvija u Blizancima, posljednji puni Mjesec u godini naglasit će želju svakog znaka Zodijaka da prigrli ono što još ne zna ili ne razumije jer Blizanci se nikada ne boje postavljati pitanja. Kako se 2022. bliži kraju, ostalo je još mnogo nesređenih stvari koje treba riješiti prije no što sat otkuca ponoć. Ova će nepredvidiva, radoznala energija najviše utjecati na ove znakove:

 

Blizanci

 

Potražit će odgovore na pitanja koja se tiču njih samih i njihovog identiteta. Način na koji će komunicirati i koristiti svoje riječi drugima će možda biti nejasan ili nepredvidiv pa će i točnost informacija koje dobiju biti upitna. Trebaju biti otvoreni za promjene u zadnji čas, osobito kada su u pitanju detalji.

 

Djevica

 

Djevice obično znaju sve odgovore, ali sada će osjetiti potrebu postavljati pitanja o onome što još ne znaju, osobito kada je riječ o njihovoj karijeri. Iako će potraga za odgovorima zasigurno biti korisna, neće biti bez prepreka. Trebale bi voditi računa o tome kako komuniciraju s drugima jer će sve oči biti uprte u njih.

 

Strijelac

 

Međuljudski odnosi podučit će ih važnim lekcijama, ali na tom putu dočekat će ih prepreke. Možda odgovori koje traže još nisu dostupni. Trebali bi se paziti potencijalnih neslaganja koja će se pojaviti u vezama i partnerstvima. Moguće su i neke neugodne emocije, no bolje je da prigrle neizvjesnost nego da joj se opiru.

 

Ribe

 

Razmišljat će o situaciji u domu i obiteljskom životu. Ovo je pravo vrijeme za prikupljanje važnih informacija o životnoj situaciji, iako odgovori možda neće biti oni kojima su se nadali. Ako moraju sudjelovati u raspravi, trebaju paziti da ne kažu bilo što što bi moglo imati negativne posljedice, prenosi Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji