lahor
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
22.8°C
Vrijeme za 05.08.2020.
05.08.2020. Danas
Max. 23°C Min. 23°C
Vrijeme za 06.08.2020.
06.08.2020. Cet
Max. 27°C Min. 22°C
Vrijeme za 07.08.2020.
07.08.2020. Pet
Max. 28°C Min. 22°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,926575
GBP
GBP
8,271086
USD
USD
6,333942
EUR
EUR
7,469618
Žene rođene u ova tri horoskopska znaka bit će najbolje supruge
31.07.2020 | Lifestyle
ASTROLOGIJA

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka bit će najbolje supruge

Autor: Libero Portal
Foto: Ilustracija/ Pixabay
Svaki od horoskopskih znakova ima svoje mane i vrline

Biranje životnog partnera nije nimalo jednostavno. Znakovi Zodijaka mogu puno toga otkriti o nečijem karakteru i osobnosti pa ne čudi da se mnogi muškarci okreću proučavanju horoskopa u pokušaju da odrede koliko se podudaraju sa svojom partnericom.

 

Svaki od horoskopskih znakova ima svoje mane i vrline. Ipak postoji par njih koji visoko kotiraju na ljestvici najpoželjnijih životnih partnera.

 

Rak

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voljeti skoro bezuvjetno i bit će spremna čak i na kraj svijeta otići s vama ili zbog vas. Njeni osjećaji su uvijek intenzivni. Ona je spremna sve učiniti kako bi izabranik njenog srca bio najsretniji čovjek na svijetu. Pored nje ćete živjeti kao u raju, okruženi uvijek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Djeca su za nju svetinja i uvijek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. A sve što očekuje od partnera je da je mazi, pazi i bude iskren.

 

 

Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ovo je žena nevjerojatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban netko na koga se može osloniti. Ona traži jednakog sebi pa pored nje njezin partner neće biti samo običan čovjek, podignut će i njegovo samopouzdanje. Ona se i za svoju djecu bori poput lavice. Uvijek će biti tu i na oprezu. Teško onom tko pokuša im učiniti nažao ili kaže nešto ružno.

 

Jarac

Jaka i uporna osvojit će svakog muškarca. Ono što bi većinu slomilo i natjeralo da odustanu, pripadnica ovog znaka će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno. S njom svaki dan neosjetno partner postaje sve bolji i bolji. Ona je ta koja partnera uvijek voli i uz nju će postati čovjek vrijedan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna što od koga može očekivati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji