vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
28.5°C
Vrijeme za 09.07.2020.
09.07.2020. Danas
Max. 27°C Min. 23°C
Vrijeme za 10.07.2020.
10.07.2020. Pet
Max. 28°C Min. 21°C
Vrijeme za 11.07.2020.
11.07.2020. Sub
Max. 28°C Min. 21°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,108695
GBP
GBP
8,385890
USD
USD
6,695024
EUR
EUR
7,547301
Zračni znakovi: Nikad nemaju mira, zabavni su i pričljivi, ali i rastreseni
21.06.2020 | Lifestyle
ASTROLOGIJA

Zračni znakovi: Nikad nemaju mira, zabavni su i pričljivi, ali i rastreseni

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Zračni znakovi su intelektualni mislioci Zodijaka te u životu daju veći značaj važnosti logike nego emocija, a najbolje se u ljubavi slažu s vatrenim znakovima

Svaki od 12 znakova Zodijaka prema određenim sličnostima kao što su karakter, osobne potrebe te način na koji ih izražavaju sudjeluje u podjeli Zodijaka, a generalno se dijele po 4 elementa u koje spadaju: zračni znakovi, vodeni, zemljani i vatreni.

 

Zračni znakovi su Blizanci, Vaga, Vodenjak i po temperamentu su sangvinici.

 

Otvoreni su znatiželjni, druželjubivi i vole kontakt s ljudima. Neprestano teže novim mentalnim stimulansima i preokupacijama. Ovisnici su o društvenim mrežama i ne mogu zamisliti svoj život bez prijatelja. Silno se žele svidjeti drugima, simpatični su i trude se organizirati društvena okupljanja koja im predstavljaju izvor zabave, interakcije s drugima ali i izvore novih iskustava. Njihova osobna mantra je 'Idemo!'.

 

Pozitivne strane: društveni, pričljivi, bezbrižni, artikulirani, objektivni, prilagodljivi, kooperativni, sposobnost dubokog promišljanja.

 

Negativne strane: rastreseni, nestalni, nepraktični, hiperaktivni, manjak emotivnosti i empatije, apstraktne misli, pišu 24sata.

 

S kim su kompatibilni?

Što se tiče ljubavnih odnosa, zračni znakovi najskladnije romantične veze imaju s vatrenim znakovima - Ovnom, Lavom i Strijelcem. Poput zračnih znakova, vatreni znakovi su mislioci i radnici. Njihova strastvena priroda privlačna je zračnim znakovima koji uživaju gledajući kako njihovi partneri razgovaraju i istražuju intelektualne teme.

 

Zračni znakovi daju prednost dugoročnim vezama i najsretniji su s partnerima koji su ih voljni slušati kako beskrajno govore.

 

Kad su u dobroj fazi, zaista znaju uživati u svemu što ih okružuje, no kad ih pak ščepa mrzovolja postaju praznovjerni, tjeskobni, pomalo i površni. Često mogu imati poteškoća s dišnim putovima i plućima. Jedna od njihovih slabijih strana je stalna mentalna napetost i budnost. Moraju se naučiti opuštati. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji