Miss Universe Hrvatske Ora Antonia Ivanišević o svojim dojmovima nakon izbora ljepote (VIDEO)
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
26.6°C
Vrijeme za 03.08.2021.
03.08.2021. Danas
Max. 28°C Min. 25°C
Vrijeme za 04.08.2021.
04.08.2021. Sri
Max. 29°C Min. 23°C
Vrijeme za 05.08.2021.
05.08.2021. Cet
Max. 29°C Min. 24°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,968018
GBP
GBP
8,774028
USD
USD
6,304258
EUR
EUR
7,498284
Miss Universe Hrvatske Ora Antonia Ivanišević o svojim dojmovima nakon izbora ljepote (VIDEO)
22.07.2021 | Lifestyle
ETO LJETO

Miss Universe Hrvatske Ora Antonia Ivanišević o svojim dojmovima nakon izbora ljepote (VIDEO)

Autor: Libero Portal
Foto: Libertav TV
Svi govore da su najteži dio izbora bila pitanja, a meni je to bio najbolji dio jer sam htjela pokazati što znam i koliko mogu. Pripremala sam se dosta za ta pitanja i te teme - priča Ora Antonia Ivanišević

Video

U emisiji Eto ljeto danas je gostivala naša sugrađanka, Miss Universe Hrvatske Ora Antonia Ivanišević koja nam je ispričala svoje dojmove nakon što je prošloga tjedna pobijedila na ovom prestižnom izboru ljepote. Zadnjih dana Ora Antonia boravi u Dubrovniku i slavi s obitelji i prijateljima. 

 

"Duže sam se trebala zadržati u Zagrebu nego što jesam ali sam se uspjela vratiti doma već u petak i sa svojima proslaviti. Zadnja proslava je bila sa sestrom koja je slavila rođendan baš na dan kad sam ja osvojila svoju titulu pa smo i to proslavili, a sad za vikend idemo u Split kod moje bake i djeda koji mi isto priređuju proslavu", ispričala nam je Ora Antonia. 

 

Kako su tekle pripreme za sam izbor, kako je sve izgledalo?   

 

"Došli smo tjedan dana prije samog finalnog izbora i te dane smo imali upoznavanje u hotelu, isprobavali smo kupaće kostime i haljine, zatim smo odradili vježbe koreografije za pozornicu, slikavanje u kupaćim kostimima, a sve to kako ne bi imale tremu na pozornici. Imali smo cjelodnevne pripreme sve do finalnoga dana kad smo se probudili jako rano. Taj dan mi je bio stvarno dug, imali smo šminku i frizuru, generalnu probu s pjevačima pa sam nastup", ispričala nam je Ora Antonia Ivanišević.

 

Što je bio najteži dio od svega toga?

 

"Svi govore da su najteži dio bila pitanja, a meni je to bio najbolji dio jer sam htjela pokazati što znam i koliko mogu. Pripremala sam se dosta za ta pitanja i te teme. Meni je osobno najteži dio bilo hodanje u štiklama, ali to sam savladala i sad mogu i trčati u njima ako treba! 

 

Izjavili ste kako ovo nije samo izbor ljepote - potrebno je puno snalažljivosti, znanja i umijeća, trebalo se nositi sa svim tim kao i s tremom koja se dogodi...

 

"Svi tako misle, i ja sam mislila kako je to izbor ljepote na kojem cure samo pokažu kako im lijepo kruna stoji na glavi, ali sam se gadno prevarila. Stvarno treba podnijeti i tremu i gledanje cijele publike i očekivanja za koja znaš da postoje. Ja sam, kao i svaka cura koja stoji na pozornici, znala vjerojatno puno više nego što je rekla ali od treme mislim da smo super i rekle. Svatko će reći - mogla je više, mogla je bolje, ali onda, eto - može sam probati izaći na tu pozornicu. Treba se naći u toj koži na tom mjestu i pod tim reflektorima i pričati - složila se Ora Antonia Ivanišević.     

 

Što vam je prošlo kroz glavu kad ste čuli svoje ime?

 

"Ja sam već plakala kad sam čula prozivanje druge pratilje Ozane Franović jer mi je ona među najboljim prijateljicama tamo, tako da već tu nisam znala gdje sam. Kad su proglasili prvu pratilju, već tu mi je bila panika, a kad smo ostane nas tri u centru pozornice samo mi je bilo u glavi - Ne daj Bože da padnem! Kad sam čula svoje ime - samo sam zaglušila, vidjela da me svi gledaju, pitala sam se gdje ću sad, na koju stranu... kako će mi lentu stavit, kuda, što, kako da se okrenem... Kad su mi staviti krunu dolazile su cure do mene s maramicama. Pitala sam ih zašto, a one su rekle - Pa, plačeš! Meni je bila mokra haljina i šminka, a svi su me počeli slikavati i uhvatila me panika. Mislim da sam i super odradila u odnosu na moje unutarnje stanje tada", ispričala nam je dojmove novopečena missica koju sad čeka izbor za Miss Universe svijeta u Izraelu.    

 

Više u prilogu! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji