pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
27.4°C
Vrijeme za 25.06.2019.
25.06.2019. Danas
Max. 30°C Min. 23°C
Vrijeme za 26.06.2019.
26.06.2019. Sri
Max. 32°C Min. 26°C
Vrijeme za 27.06.2019.
27.06.2019. Cet
Max. 32°C Min. 26°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
GRUŽ
-0.18%
CHF
CHF
6,654621
-0.11%
GBP
GBP
8,282681
-0.92%
USD
USD
6,490475
-0.09%
EUR
EUR
7,393949
 Najviše kriminalaca među Rakovima
08.01.2019 | Lifestyle
FBI STATISTIKE:

Najviše kriminalaca među Rakovima

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Prema statistici FBI, pogledajte što za vas kaže krimi horoskop…

Ovan je naoružan

Prema FBI-ovoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka posjeduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najvjerojatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to.

Bik radi za lovu

Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove koji donose veliku lovu, bilo da je riječ o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta.

Blizanci su prevaranti

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-ovoj statistici pri samom su dnu po broju uhićenih. Ako se i bave kriminalom, najčešće je riječ o raznim “kombinacijama” i prevarama. Oni nisu tipovi koji idu okolo i pištoljem prijete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja, piše haber.ba.

Najviše kriminalaca ima među Rakovima

Prema FBI-ovoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno baš u ovom znaku. Skloni su nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je riječ o ubojstvima iz strasti ili osvete i otmicama.

Lavovi su proračunati

Među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ako se i uključe u njih, to će biti pomno razrađeno. Zbog toga su Lavovi kao kriminalci vrlo opasni i hladnokrvni. 

Djevice najčešće nadrljaju

Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po nošenju ili posjedovanju oružja. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su financijskim prevarama. Također, mogu biti i provalnici i hakeri.

Vage su majstori korupcije

U usporedbi s drugim zračnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namještanja, a specijalnost im je privredni kriminal.

Škorpioni su plaćeni ubojice

Škorpioni su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako pogledamo prosjek serijskih ubojica i psihopata, njih je najviše među Škorpionima. Oni u kriminal ulaze bez milosti, to ih čini idealnim plaćenim ubojicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povrijeđen ego.

Strijelac najviše “robija”

Strijelci su treći na listi uhićenih kriminalaca, ali najčešće “popiju robiju”. Bave se raznim prevarama, ali sudjeluju i u pljačkama i vrlo su vješti lopovi.

Jarac je u organiziranom kriminalu

Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama “pucati visoko”. Najskloniji su financijskom kriminalu, a najviše uhićenih iz redova organiziranog kriminala su upravo Jarčevi. 

Vodenjaci su hakeri

Originalni i domišljati Vodenjaci i nisu neki veliki kriminalci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mjestu po broju uhićenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najveće su šanse da će postati hakeri ili vođe sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac.

Ribe dilaju drogu

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju s drogom, dilanjem ili švercanjem. Mogu švercati i rijetke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvijek pomalo bizarni, pa i smiješni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mjestu.Izvor: HABER

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji