pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
15.8°C
Vrijeme za 01.10.2020.
01.10.2020. Danas
Max. 19°C Min. 13°C
Vrijeme za 02.10.2020.
02.10.2020. Pet
Max. 22°C Min. 15°C
Vrijeme za 03.10.2020.
03.10.2020. Sub
Max. 25°C Min. 20°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,993779
GBP
GBP
8,299438
USD
USD
6,452989
EUR
EUR
7,544189
Pet načina na koja “običan” muškarac pokazuje da je zaljubljen
08.02.2020 | Lifestyle
LJUBAVNI ODNOSI

Pet načina na koja “običan” muškarac pokazuje da je zaljubljen

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Kad je muškarac zaljubljen – to se onda i vidi iz njegovog ponašanja

Ljubav može dovesti u red čak i najnemarnijeg muškarca. On će zbog nje postati najbolja moguća verzija sebe. Zna da njegova partnerica zaslužuje toliko.

 

Kad je muškarac zaljubljen – to se onda i vidi iz njegovog ponašanja. U nastavku je pet načina na koje prosječan muškarac pokazuje svojoj partnerici da je voli.

 

1.  On pokazuje poštovanje

To je temelj za sve što slijedi. Ako muškarac ne poštuje ženu s kojom je u vezi – ako ju vidi samo kao nešto malo više od objekta za ispunjenje svojih fantazija – on je ne voli. On može žudjeti za njom – ali je ne voli.

 

Kada muškarac istinski voli svoju partnericu, njih dvoje su jednaki u njegovim očima. On se tada neće prema njoj postavljati kao da bi trebala slušati njegove zapovijedi, podrediti se njegovim vrijednostima i volji. On će je doživljavati kao osobu koja ima svoje ideje, stavove i osjećaje i to će poštovati.

 

2. On je iskren

Previše je muškaraca koji mogu staviti jako uvjerljive maske. Oni će reći sve prave stvari kako bi izgledali kao “savršeni muškarci”. Ali kad čovjek istinski voli ženu, to nije ni opcija. On neće samo ‘igrati igru’ i izlaziti na spojeve s namjerom da se uvuče u njezine hlače.

 

On će se držati svojih vrijednosti, čak i ako ga one vuku u suprotnom smjeru. Zašto? Jer on zna vrijednost iskrenosti u vezi.

 

On neće dovesti u zabludu svoju partnericu, samo da bi je kasnije razočarao. On je voli, stoga je iskren.

 

3. Sjeća se važnih stvari

Kada je muškarac zaljubljen, on ne zaboravlja ključne stvari o njegovoj partnerici. Npr. kakvu kavu ona voli i koja joj je omiljena pjesma. Naravno, on pamti njezin rođendan i njihovu godišnjicu.

 

Zašto i ne bi to pamtio? Ljubav je jedno od najvažnijih opsesivnih prirodnih ljudskih ponašanja. To je zapravo zdravo – dok je ljubav recipročna.

 

4. On pokušava biti bolja osoba

Ljubav može dovesti u red čak i najnemarnijeg muškarca. Ne radi se o tome da on želi impresionirati partnericu s lažnim dojmom. On je zapravo samo jako cijeni i zato će postati najbolja moguća verzija  sebe.

 

Drugim riječima, kada je muškarac zaljubljen, on zaista želi postati bolja osoba. Zna da njegova partnerica zaslužuje toliko.

 

5.  On će se boriti

Prije nego što muškarac postane spreman da se skrasi u ljubavi, on će imati otprilike šest veza. Ozbiljno, ljudi su to proučavali.

 

Tih 6 žena će napustiti njegov život relativno brzo. Ruku na srce, on se vjerojatno nije previše trudio da ih zadrži.

 

Jedina žena za koju će se muškarac boriti je ona koju voli. Zna da pravu ljubav nije lako zamijeniti. On zna da ako ljubav njegovog života ode, on nikada više neće moći naći ženu poput nje. Dakle, on se bori.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji