Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,922160
GBP
GBP
8,280305
USD
USD
6,341193
EUR
EUR
7,457243
Čilić nakon samoizolacije opet sa sinom: 'Sad ga mogu maziti'
08.07.2020 | Lifestyle
NEGATIVAN NA TRI TESTA

Čilić nakon samoizolacije opet sa sinom: 'Sad ga mogu maziti'

Autor: Libero Portal
Foto: Instagram
Nakon što je prošlo 14 dana, a Marinov treći test bio je negativan, na društvenim mrežama se javio fotografijom sa sinčićem Baldom

Hrvatski tenisač Marin Čilić (31) objavio je da je tri puta testiran na Covid-19 nakon što se virus pojavio na Adria Touru u Zadru, a za razliku od njegovih kolega Grigora Dimitrova, Borne Ćorića, Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića, čini se da je Čilića virus ipak zaobišao.

 

Nije Čilić želio ništa prepustiti slučaju pa je, kako je i najavljivao, nastavio s dvotjednom izolacijom i testiranjima. Nakon što je prošlo 14 dana, a Marinov treći test bio je negativan, na društvenim mrežama se javio fotografijom sa sinčićem Baldom. 

 

- Sretan sam što ću se napokon vratiti na teren i što opet mogu maziti malenog - napisao je novopečeni otac, a u komentarima je 'zaradio' pohvale zbog mjera opreza.

 

Tenisač i njegova supruga Kristina (30) sinčića su dobili početkom godine, a Čilić je zaključio kako mu je globalna pandemija korona virusa, koja je nedugo zatim uslijedila, pružila jedinstvenu priliku da provede puno više vremena s bebom nego što bi si ti mogao dopustiti u normalnim okolnostima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji