povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
14.6°C
Vrijeme za 26.09.2020.
26.09.2020. Danas
Max. 15°C Min. 14°C
Vrijeme za 27.09.2020.
27.09.2020. Ned
Max. 20°C Min. 11°C
Vrijeme za 28.09.2020.
28.09.2020. Pon
Max. 20°C Min. 16°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,978712
GBP
GBP
8,242159
USD
USD
6,474668
EUR
EUR
7,539103
Trajalo je godinama: Boris Rogoznica ispričao se Doris i obitelji zbog preljuba
03.08.2020 | Lifestyle
PROGOVORIO O AFERI

Trajalo je godinama: Boris Rogoznica ispričao se Doris i obitelji zbog preljuba

Autor: Libero Portal
Foto: Instagram
Nakon što je u javnost dospjela prepiska između zagrebačke glazbenice i bivše domine Alexe Ognjene, oglasio se i zadarski pjevač te bivši suprug Doris Pinčić

Otkako je javnost doznala da se naizgled idiličan par Boris Rogoznica i Doris Pinčić rastaju, o razlozima njihova razilaženja ne prestaje se pisati. Oboje su prvo nijekali da je razlog razvoda preljub, a nakon što je u medije dospjela prepiska između zagrebačke glazbenice i bivše domine Alexe Ognjene i Borisa Rogoznice, sumnja se na posve drukčiji niz razloga jer ona, naime, tvrdi kako je od 2016. do kraja 2019. imala aferu s glazbenikom, prenosi Večernji.

 

O svemu se sada oglasio i Boris Rogoznica.

 

– Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ''muškim hormonima'' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana – rekao je za Story zadarski kantautor, 33-godišnji Boris Rogoznica, nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska s 36-godišnjom Alex Ognjenom.

 

Zagrebačka glazbenica Alex Ognjena tvrdi kako je od 2016. do 2019. godine imala aferu s Rogoznicom. – Na jednom predavanju prije otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam isprva znala tko je on jer tada još nije imao toliko gaža koliko ih ima danas. Odmah me pitao i za broj pa smo se počeli dopisivati. I brzo je zaiskrilo među nama – kazala je Alex Ognjena  i dodala kako su se u to vrijeme često počeli nalaziti na raznim događajima. 

 

– Nedugo nakon što smo se upoznali, počeli smo se i nalaziti. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je tada još živio s tadašnjom suprugom, no isprva je to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovu mobitelu vidjela fotografije neke žene i pitala ga tko je ona. Tada mi je priznao da je oženjen –dodala je Alex Ognjena, koja se s Rogoznicom dopisivala svakodnevno pune tri godine. Navodno joj je kazao kako ima problema u braku, a onda i da je to izgladio. Našlo se tu i eksplicitnih poruka, ali i golih fotografija i snimki. 

 

– Naša afera bila je nabijena strašću, no ja sam se povukla iz toga jer sam shvatila da mu treba vremena da riješi odnose koji su bili puno dublji i kompliciraniji od našega. Da ne lažemo, seksualna privlačnost među nama bila je vrlo snažna. I to dugo. Njega su privlačili, vjerojatno, moj slobodan duh i znatiželja. Opuštena sam i volim eksperimentirati. Kad nam se odnos već ''razvodnio'', Boris mi se uporno javljao, tvrdi Alex Ognjena koja se, osim kao glazbenica, predstavljala i kao domina. Prije tri godine o tome je govorila za RTL. Tada je rekla da ima i nekoliko robova koji joj se pokoravaju. 

 

– Ili su direktori velikih korporacija ili su, evo, u parlamentu i tako dalje. Ima stvarno, znači, jakih imena, 'ajmo reći, i onda im je možda i potrebno da sa mnom dožive to da nisu oni ti koji odlučuju o stvarima jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima. Dobro im dođe da se prepuste ovako nečemu, da za promjenu umjesto njih netko drugi odlučuje o svemu – kazala je tada za RTL.

 

Boris Rogoznica, prije razgovora za Story, za 24 sata samo je kazao kako "baš ne poznaje Alex Ognjenu" te da se poruke mogu inscenirati. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji