vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
30.2°C
Vrijeme za 15.08.2020.
15.08.2020. Danas
Max. 29°C Min. 24°C
Vrijeme za 16.08.2020.
16.08.2020. Ned
Max. 28°C Min. 23°C
Vrijeme za 17.08.2020.
17.08.2020. Pon
Max. 28°C Min. 23°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,944859
GBP
GBP
8,267946
USD
USD
6,318683
EUR
EUR
7,477530
Tražite posao? Ovi poslodavci U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zapošljavaju!
09.07.2020 | Obavijesti
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Tražite posao? Ovi poslodavci U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zapošljavaju!

Autor: Libero Portal
Foto: Ilustracija/posao.hr
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

 

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Manpower potrebe klijenta zapošljava na pozicijama prodavač (m/ž) u Dubrovniku i agent terenske prodaje (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 18.7. Prijavite se.  

 

Pemo d.o.o. zapošljava mesara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.7. Poslodavac nudi zajednički smještaj i poželjno je radno iskustvo. Provjerite uvjete i kako aplicirati ovdje.

 

Atalian Global Services Croatia d.o.o. traži spremača – čistača (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 1.8. Iskustvo nije važno. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka

 

Texo molior d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Cavtatu. Potrebno je više izvršitelja s iskustvom od pet godina. Poslodavac nudi smještaj i topli obrok. Provjerite kako aplicirati ovdje.

 

Platanus d.o.o. traži bravara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.7. Poslodavac nudi samački smještaj, a potrebno je iskustvo i srednja stručna sprema tehničke ili strojarske struke. Provjerite uvjete i kako aplicirati putem linka.

 

Mistral d.o.o. traži knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Zaton, a rok prijave 25.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te viša ili visoka stručna sprema. Više o poslu ovdje.

 

Alfaplan građenje d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana, vozačka dozvola B kategorije i viša ili visoka stručna sprema. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

 

Piazza Ragusa d.o.o. zapošljava djelatnika na roštilju (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 15.7. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

 

Mesna industrija braća Pivac zapošljava frigorističara (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 2.8. Posao se sastoji od servisa i popravka rashladnih uređaja. Provjerite uvjete na linku.

 

Obrt za ugostiteljstvo, ribarstvo i iznajmljivanje roniočke opreme Adriatic zapošljava pomoćnog kuhara u a la carte restoranu (m/ž). Mjesto rada je Orebić, a rok prijave 15.7. Potrebno je iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi smješta. Više na linku.

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji