U novim Pjatancama za vikend spravljamo
potpuno oblačno, vjetrovito
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
23.8°C
Vrijeme za 10.09.2025.
10.09.2025. Danas
Max. 25°C Min. 23°C
Vrijeme za 11.09.2025.
11.09.2025. Cet
Max. 24°C Min. 20°C
Vrijeme za 12.09.2025.
12.09.2025. Pet
Max. 25°C Min. 19°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
0,933100
GBP
GBP
0,866300
USD
USD
1,174400
U novim Pjatancama za vikend spravljamo
07.12.2023 | Pjatance
RECEPT TJEDNA

U novim Pjatancama za vikend spravljamo "rizot" od heljde, evo kako!

Autor: Libero Portal
Foto: LTV
Popularnu emisiju Libertas televizije Pjatance u kojoj kuha naša Katija Guljelmović gledajte u subotu 9. prosinca u 20 sati, a evo što ćemo spravljati!

Potrebni sastojci: heljda, poriluk, paprike, gljive, petrusin, sol, papar, konserva

 

Paprike i gljive oprati i narezati na manje komade. Poriluk također oprati i narezati te prigati na maslinovom ulju dok ne omekša. Nakon toga dodati pripremljene paprike i gljive. Sve skupa prigati nekoliko minuta pa podliti konservom koju smo razmutili u malo vode. Nakon 10-ak minuta kuhanja na laganoj vatri dodati već skuhanu heljdu i držati na toplom nekoliko minuta. Po želji dodati sol i papar. Uslast!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji