Održana Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
12.2°C
Vrijeme za 26.02.2021.
26.02.2021. Danas
Max. 17°C Min. 11°C
Vrijeme za 27.02.2021.
27.02.2021. Sub
Max. 18°C Min. 9°C
Vrijeme za 28.02.2021.
28.02.2021. Ned
Max. 18°C Min. 9°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,844825
GBP
GBP
8,779870
USD
USD
6,197175
EUR
EUR
7,577906
Održana Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik
17.01.2021 | Politika
IZBORI VIŠE KANDIDATA

Održana Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik

Autor: Libero Portal
Foto: FB/MOST
Izborno povjerenstvo je utvrdilo i proglasilo da je za koordinatara Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik izabran Maro Kristić

U subotu 16. siječnja 2021. u prostorijama Mosta u DOC-u u Lapadu, održana je Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik.

 

Nakon provedenih tajnih i demokratskih izbora između više kandidata, provedenih u skladu s protuepidemijskim mjerama koje su na snazi, Izborno povjerenstvo je utvrdilo i proglasilo da je za koordinatara Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik izabran Maro Kristić, a za članove Gradskog koordinacijskog tima da su izabrani: Antun Pavlović i Julija Zupčić.

 

Osnivačkoj i izbornoj skupštini Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika ispred središnjice političke stranke Most bili su kao gosti nazočni: Božo Petrov, predsjednik Mosta, Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta i Kristina Bakula, organizacijska tajnica Mosta.

 

Nakon proglašenja izbornih rezultata  nazočnim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika obratili su se izabrani koordinator Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika Maro Kristić i izabrani članovi Gradskog koordinacijskog tima: Ante Pavlović i Julija Zubčić, te su najavili kako očekuju da će se u idućih mjesec dana dovršiti, usvojiti i objaviti izborni program Mosta za Grad Dubrovnik, te da bi u idućih desetak dana trebalo biti utvrđeno i objavljeno tko će biti Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika.

 

Nazočnim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika obratili su se i Božo Petrov, predsjednik Mosta, Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta i Kristina Bakula, organizacijska tajnica Mosta, čestitali izabranim dužnosnicima Mosta za Grad Dubrovnik i poželjeli im, kao i svim drugim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika, uspjeh u daljnjem radu, te su potom iznijeli svoja očekivanja od predstojećih izbora za dužnosnike i tijela lokalne i područne (regionalne) samouprave.

 

Time je okončana Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji