SDP o izborima:
lahor
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
24.2°C
Vrijeme za 21.06.2021.
21.06.2021. Danas
Max. 23°C Min. 23°C
Vrijeme za 22.06.2021.
22.06.2021. Uto
Max. 28°C Min. 22°C
Vrijeme za 23.06.2021.
23.06.2021. Sri
Max. 30°C Min. 22°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,837505
GBP
GBP
8,736414
USD
USD
6,298943
EUR
EUR
7,493222
SDP o izborima:
07.01.2020 | Politika
KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ POBIJEDILA U DUBROVNIKU

SDP o izborima: "Rezultat je gotovo izjednačen, ne znamo čemu se HDZ veseli"

Autor: Libero Portal
Foto: LTV
Iza nas su predsjednički izbori, a sada krećemo u sportsku borbu, najavili su

Rezultati predsjedničkih izbora tema je o kojoj su danas na konferenciji za medije govorili predstavnici županijskog SDP-a.

 

 

Predsjednik GO SDP Dubrovnik  Jadran Barač komentirao je i razliku od 106 glasova u Gradu Dubrovniku u korist Kolinde Grabar-Kitarović.

 

 

"Iza nas su predsjednički izbori, a sada krećemo u sportsku borbu. Prenosim i poruku novoga predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koji se zahvaljuje svim stanovnicima naše Županije koji su izašli na izbore i ispunili svoju građansku dužnost, a zahvaljuje se i onima koji su njemu dali glas. Kazao je i kako će se truditi da opravda povjerenje svih onih koji su glasali za njega, ali će nastojati dobiti i povjerenje onih koji mu nisu poklonili glas. Mnogi su nam rekli kako je dobar rezultat europskih izbora koji je ostvario SDP puka slučajnost, ali mi smo s ovim pokazali kako je to zapravo trend koji će se nastaviti. Rezultati su potvrda da je SDP nakon brojnih problema koje je imao krenuo u novom smjeru i radi kvalitetno na državnoj, županijskoj i lokalnoj razini. U Dubrovniku na rezultate gledaju s podsmjehom, a mi smo zadovoljni sve dok nam se protivnik podsmjehuje jer takve je najslađe pobijediti", istaknuo je načelnik općine Smokvica Kuzma Tomašić. 

 

 

"Rezultat koji je Zoran Milanović osvojio u Vela Luci je najviši rezultat u Dubrovačko – neretvanskoj županiji. Rezultati u županiji i po otocima pokazuju da građani žele drugačiju Hrvatsku, a žele se suprotstaviti i strukturi moći koja previše zloupotrebljava sve položaje tijekom svih ovih godina, kako na državnom nivou, a posebno možemo reći kako je to jako izraženo i kod nas u Županiji. Ovi izbori su bili snažan glas protiv te strukture", kazala je načelnica Vela Luke Katarina Gugić.

 

Barač je komentirao razliku od 106 glasova u Gradu Dubrovniku za Kolindu Grabar – Kitarović.

 

"Ovo je rezultat koji je defacto izjednačen, ne znam kakva je to reakcija HDZ-a pa se vesele, je li to reakcija straha. Mi u SDP-u funkcioniramo drugačije, gledamo svaku drugu opciju kao novu mogućnost unaprjeđenja života građana, što više opcija to više ideja. Ne treba nikoga omalovažavati, no HDZ to stalno radi, kako u Gradskom vijeću gdje omalovažavaju i vrijeđaju. To je po meni put u političku propast. Mi ćemo raditi potpuno drugačije", rekao je Barač.

 

Više u vijestima Libertas televizije u 17:30 sati!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji