Vlaho Mozara:
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
26.6°C
Vrijeme za 03.08.2021.
03.08.2021. Danas
Max. 28°C Min. 25°C
Vrijeme za 04.08.2021.
04.08.2021. Sri
Max. 29°C Min. 23°C
Vrijeme za 05.08.2021.
05.08.2021. Cet
Max. 29°C Min. 24°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,968018
GBP
GBP
8,774028
USD
USD
6,304258
EUR
EUR
7,498284
Vlaho Mozara:
21.06.2021 | Politika
NA DNEVNOJ BAZI

Vlaho Mozara: "Rodila se nova nada Dubrovačkom primorju, važno je da imamo većinu" (VIDEO)

Autor: Libero Portal
Foto: LTV
Sve treba biti stvar dogovora i kompromisa, a nikada jednoumlja i neke instrukcije s veće razine, rekao je

Video

Novi predsjednik Općinskog vijeća Dubrovačkog primorja Vlaho Mozara gost je emisije Na dnevnoj bazi. Teme razgovora su suradnja sa DDS-om, protekla kampanja i izborni uspjeh njegove nezavisne liste te budućnost općine i takozvani JOT koncept.

 

"Prezadovoljan sam, svi smo prezadovoljni, volio bih vam opisati i atmosferu koja je bila nakon prvoga kruga i nakon drugog kruga gdje se u zraku osjetila, toliko veselje. Čak bi rekao da se na neki način rodila nada, nova nada Dubrovačkom primorju i radi toga sam prezadovoljan. Ljudi su nas prepoznali, igrali smo čisto, samo smo sebe ponudili i zato sam i prezadovoljan rezultatom", kazao je Mozara. 

 

Rekao je i kako se danas mnogo sluša o nepostojanju koalicija, programske kolacije, programske suradnje te da su to sve jedne velike floskule, rekao je.

 

"Postoji samo to što se zove broj ruku je li dovoljan ili nije. Znači nama je bila opcija potpuno se odvojiti od svega, nemamo dovoljno za većinu u vijeću. Maknuti se od svega i pustiti ostale opet da rade što hoće ili na neki način treba stvoriti vazda suradnju i pronaći neki dogovor. S gospodinom Perom Grošetom iz DDS-a mogu reći već prvi put kad smo se upoznali prilikom skupljanja potpisa za našu kandidaturu, tada uopće ja nisam znao tko je on i što je on, ali smo sjeli kod njega kući i pričali malo o problemima i o svemu da bi tek kasnije shvatili da je to kandidat s DDS-ove strane i moram priznati bio je jako ugodan čovjek, pristojan, pričljiv i sve pozitivno. Kasnije sam se jako ugodno iznenadio kad sam shvatio da se radi o njemu", rekao je.

 

Dodao je i kako je važno da sada imaju većinu jer onda mogu mijenjati stvari.

 

Više pogledajte u prilogu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji