Franković:
vedro, vjetrovito
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
11.0°C
Vrijeme za 18.04.2024.
18.04.2024. Danas
Max. 16°C Min. 10°C
Vrijeme za 19.04.2024.
19.04.2024. Pet
Max. 17°C Min. 11°C
Vrijeme za 20.04.2024.
20.04.2024. Sub
Max. 15°C Min. 9°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,969300
GBP
GBP
0,854000
USD
USD
1,063800
Franković:
10.11.2019 | Politika
"NE DAJTE DA VAS ZAVEDU"

Franković: "Kad desnica predloži kandidata koji je iz SAD-a promatrao ratna zbivanja u Hrvatskoj, nešto nije u redu"

Autor: Ivan Jukić
Foto: Ivan Jukić / Libero portal
"Program je osnovan na pljuvanju aktualne predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović i na ničemu drugom", komentirao je Mato Franković

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković na obilježavanju 30 godina dubrovačkog HDZ-a u nedjelju, komentirao je i potencijalnog predsjedničkog kandidata. Nakon što je istaknuo za što se sve dubrovački HDZ borio i za što će se zalagati, rekao je kako nešto nije u redu kada desnica predloži kandidata koji je s televizora iz SAD-a pratio ratna zbivanja u Hrvatskoj.

 

"Ne mogu se ne spomenuti onih koji nam danas prebrojavaju krvna zrnca i propitivaju jesmo li dovoljno veliki Hrvati po njihovim mjerilima. To mislim na pojedine stranke desnice koje su se odlučile na isticanje svog kandidata od kojeg nismo do sada čuli ništa od programa, kako bolje i kvalitetnije. Program koji je osnovan na pljuvanju aktualne predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović i na ničemu drugom. Drage članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice, poštovani simpatizeri i prijatelji, 1990. godine na Stradunu na skupu HDZ-a pjevao je Ibrica Jusić pjesmu Ne dajte da vas zavedu. Stoga vam i ja poručujem, ne dajte da vas zavedu jer kad desnica  predloži kandidata koji je s televizora iz SAD-a promatrao ratna zbivanja u Hrvatskoj, onda znate da nešto nije u redu", komentirao je Franković.

 

Potencijalni predsjednički kandidat Miroslav Škoro izvijestio je da iz objektivnih razloga prekida kampanju i to na 24 sata.

 

"Večeras od 24 sata prekidam kampanju za izbor predsjednika Hrvatske. Kao što vam je poznatu sutra je Martinje, ja osim što sam pjevač zabavnih i lakih nota, ja sam i vinogradar i vinar i silno poštujem našu tradiciju. U našoj je tradiciji da se na Martinje nitko ne bavi ozbiljnom politikom. Neće me biti 24 sata i nemojte me o politici ništa pitati. Vidimo se, ako Bog da, u utorak ujutro, tko preživi", rekao je Miroslav Škoro. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji