Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Pogledajte što se nudi u Dubrovniku i županiji
grmljavina s oborinom
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
22.2°C
Vrijeme za 21.09.2023.
21.09.2023. Danas
Max. 25°C Min. 24°C
Vrijeme za 22.09.2023.
22.09.2023. Pet
Max. 26°C Min. 24°C
Vrijeme za 23.09.2023.
23.09.2023. Sub
Max. 26°C Min. 17°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,9601
GBP
GBP
0,86530
USD
USD
1,0702
Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Pogledajte što se nudi u Dubrovniku i županiji
15.09.2023 | Promo
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Ostali ste bez posla ili tražite drugi? Pogledajte što se nudi u Dubrovniku i županiji

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Trenutno tražite posao? Portal posao.hr vaš je pr(a)vi put do posla! U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Prodavača na svježim odjelima (m/ž). Glavni zadatak ove pozicije je zaprimanje i propisno skladištenje robe te savjetovanje kupaca prilikom odabira proizvoda. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse i popust za zaposlenike u Metro prodavaonicama. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 20.09.2023. putem linka.

                                               

GRAWE-Hrvatska d.d.  zapošljava Predstavnika prodaje (m/ž) u na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi mogućnost zarade bez ograničenja ovisno o učinku, organiziranu edukaciju i uhodavanje u posao te ugovor na neodređeno vrijeme. Još informacija i način prijave možete pronaći na linku. Prijave traju do 18.09.2023.  

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Hosta (m/ž). Osoba na ovoj poziciji je zadužena za kreiranje dobre atmosfere za goste u restoranu. Idealni kandidati su komunikativne i otvorene osobe koje se pronalaze u dinamičnom okruženju prostora za goste.  Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 19.09.2023. putem brze prijave.

                                                                         

Manpower zapošljava Prodavača na sezoni (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 01.10.2023. Poslodavac nudi osiguran i besplatan smještaj, uvođenje u posao i mentorstvo te mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Prijavite se putem linka.

 

CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German language (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 31.10.2023. U opisu posla nalazi se aktivna prodaja i promocija proizvoda kompanije na njemačkom tržištu putem telefona. Pogodnosti ovog posla su atraktivni bonusi s obzirom na prodajne rezultate i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se putem linka.

                                     

HP – HRVATSKA POŠTA d.d. zapošljava Operatera u poštanskom uredu (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Stonu. Prijave se zaprimaju do 17.09.2023. U opisu posla se nalazi pružanje poštanskih, financijskih i ostalih usluga korisnicima. Prijavite se putem linka.

                                                                                                    

HOTEL LERO d.o.o. traži Kuhinjskog radnika (m/ž). U opisu posla se nalazi priprema namirnica i slaganje primljene robe, te obavljanje ostalih pomoćnih poslova u kuhinji prema nalogu nadređenog, pranje suđa, briga o čistoći radnog prostora i opreme. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 30.09.2023. putem linka.

 

STOMATOLOŠKA AMBULANTA-DR SANJA RADIĆ MIOVIĆ zapošljava na poziciji Doktor stomatologije (m/ž). Ovaj se posao obavlja na terenu u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi samački smještaj te isplaćuje naknadu za troškove prijevoza u cijelosti. Prijaviti se možete do 30.09.2023. putem linka.

                                                                                              

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača gotovih jela (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava rad u organiziranim mesnicama uz stručne i susretljive kolege, redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Prijavite se putem linka  do 21.09.2023.

 

Studenac  d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž) u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Poslodavac osigurava iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 30.09.2023.

Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslvnih prilika. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji