vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
28.0°C
Vrijeme za 09.07.2020.
09.07.2020. Danas
Max. 27°C Min. 23°C
Vrijeme za 10.07.2020.
10.07.2020. Pet
Max. 28°C Min. 21°C
Vrijeme za 11.07.2020.
11.07.2020. Sub
Max. 28°C Min. 21°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,108695
GBP
GBP
8,385890
USD
USD
6,695024
EUR
EUR
7,547301
MNK Square:
11.10.2019 | Sport
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE

MNK Square: "Već sutra očekujemo veliku podršku navijača"

Autor: Libero Portal
Foto: MNK Square
Utakmica trećeg kola 1. HMNL između Squarea i Crnice igra se u subotu

Danas je u Hotelu Rixos Libertas održana konferencija za medije povodom prve utakmice ove sezone pred domaćim navijačima  ali i na kojoj su ujedno predstavljena dva ovogodišnja pojačanja, Brazilac Keko i reprezentativac BiH, Mirko Hrkać. Uvodnu riječ imao je predsjednik Željko Raguž koji je odmah na početku istaknuo ostvarene rezultate u Zagrebu u prva dva kola.

 

 

"Mogu reći da nema boljeg poziva od prva dva kola gdje smo na gostovanju u Zagrebu izvukli četiri boda, pogotovo jer se radi o Uspinjači i Dinamu. Prošle godine od ukupno 12 bodova protiv istih momčadi nismo ostvarili niti jedan bod, čime je ova pobjeda još značajnija" riječi su predsjednika Željka Raguža koji je  još dodao: U subotu smo protiv Crnice koja je odlična ekipa, u prve dvije utakmice upisala je dvije pobjede. Ove godine je još veća koncentracija kvalitete jer je sad to liga 10, a ne više liga 12. Cilj je doći do što bolje startne pozicije za doigravanje.

 

 

Predsjednik se potom osvrnuo i na ovogodišnja pojačanja.

 

 

"Uprava kluba je postigla ono što su i treneri i igrači tražili od nas, a to su bolji financijski uvjeti, bolji termini u dvorani, a doveli smo i ciljana pojačanja. To je moguće samo ako imamo sinergiju na relaciji uprava, treneri i igrači što zaista imamo. Zahvalio bih se svim našim sugrađanima koji su nas u velikom broju pratili i prošle godine kad je dvorana većinom bila dupkom puna i sigurno će nam i sutra trebati njihova pomoć.

 

 

Trener Antun Bačić posebno je zadovoljan na odnos Uprave i stručnog stožera pri čemu je posebno istaknuo da je Square ove sezone dosta jači, a što je i potvrdio kapetan Hrvoje Cvjetković.

 

 

"Po pozicijama ciljna pojačanja su se pokazala kvalitetnima, pogotovo s obzirom na to koliko je teško novim igračima doći u novu sredinu i odmah se pokazati uspješnima. Čeka nas teška utakmica, potom reprezentativna pauza za koju se nadam da ćemo ju dočekati u pobjedničkom ozračju.

 

 

"Najbitnije je da je ostala okosnica ekipe od prošle godine pa smo za godinu dana zreliji i pametniji i sigurno imamo preduvjete za stvoriti nešto više. S ciljnim pojačanjima na svakoj poziciji imamo dva do tri odlična igrača, pa trener ima slatke brige. Na nama je samo da radimo i da možemo napokon po prvi put od 1998. donijeti i jedan trofej kući" riječi su kapetana Hrvoja Cvjetkovića.

 

 

Poseban naglasak ove sezone je na mlađim kategorijama. "Objavili smo poziv i povratna informacija je odlična. Veliki se broj djece prijavio i postalo je “in” biti u Squareu. Jedan od trenera je igrač Damjan Šulić koji je izrazio želju i nadamo se da će to uspješno voditi, jasno je zaključio predsjednik Raguž koji se ujedno i zahvalio svima na dolasku.

 

 

Utakmica trećeg kola 1. HMNL između Squarea i Crnice igra se u subotu, 12. listopada od 20 sati u Gospinom polju. Cijena ulaznice je 20 kuna dok će žene i djeca do 12 godina imati besplatan ulaz.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji